måndag 13 juli 2009

Home sweet home!!

Ja då var man tillbaka hemma efter en helg på läger med min brukare.. Det är så kul att vara på läger och träffa andra ungdomar och deras assistenter.. Vi har badat i poolen, gjort gipsavgjutningar, haft massage, fotbad, silat tårna i sandstranden och en massa annat.. Och så har vi ÄTIT!!! Man gör nästan inget annat.. Börjar med frukost, lunch, eftermiddagsfika, middag och kvällsfika.. Magen står rätt ut och vågen törs jag inte ställa mig på.. Måste se till att skärpa till mig nu så jag går ner det jag med all säkerhet har gått upp i helgen.. Jag startar NU men i morgon skall jag minsann dricka vin eller ngt annat gott med en kompis som kommer..

Jag åkte ju på läger i fredags, då hade min brukare redan varit där ett dygn så jag bytte av den ena personalen.. Vädret har varit hyfsat, bara lite regn och igår hade vi en kanondag med sol.. På vägen till Furuboda så körde jag genom Trolle Ljungby och körde förbi deras vackra slott och var ju tvungen att plåta så två av de bilderna bjussar jag på idag..

Nu när jag kom hem idag så var huset alldeles tomt.. SKÖNT!!! Patrick och hans flickor har i förmiddags kört till Simrishamn där hans föräldrar har sin husvagn, de skall vara där till onsdag.. I morron skall de gå på Kiviksmarknad och jag hoppas att Patrick hittar en stor ljuslykta som jag vill ha, där på marknaden.. Den skall i så fall förgylla vår altan..
Jag tycker det är skönt att komma hem till ett tomt hus och bara få vara.. Visst saknar jag sambon som jag inte träffat sedan i fredags och inte får träffa förrän på onsdag men samtidigt skönt att få sköta om sig själv efter en helg som gjort mig trött.. Jag hade kunnat följa med till Simrishamn, vilket jag skulle från början, men Jag valde att hoppa det och istället vila ut mig idag.. Det är jag glad för, jag är nämligen jättetrött.. Jag har sovit i en kass säng i samma rum som min brukare och med andra ord sovit dåligt.. Har jobbat ALLA timmar från 16.30 i fredags till 15.45 idag, vi var iof två assistenter men jobb blir det ju hela tiden ändå..
Och i morron då kommer en kompis hit, vi skall äta lite gott, antingen skal jag laga mat eller så skall vi gå på restaurang och så skall det bli lite gott att dricka och sedan har hon önskat att sjunga Sing Star så det lär det säkert bli :-D


På onsdag kväll skall jag, sambon, min bror och hans fru och tre andra kompisar till Karlshamn för att titta och lyssna på Ulf Lundell.. Han inleder Östersjöfestivalen där.. Skall bli kul.. Jag gillar Lundell men har lite svårt att förstå om jag kommer att palla en hel konsert med honom, men det gör jag säkert.. Brukar ju vara annat när man är på konsert än när man lyssnar på en platta hemma.. Hoppas bara vädret är bra, iaf så att det inte regnar.. Liiiite roligare om det är uppehåll när man skall stå ute..

Nu skall jag slappa vilket jag tycker att jag är mer än värd och gör ingen annan det så bryr jag mig inte för jag gör som jag vill när jag är ensam hemma.. Ha ha.. ;-)

Ha en bra måndagskväll alla.. Skall se om jag får tid (ork) att läsa igenom de bloggar jag missat ev era jag följer.. Det gör jag säkert för det är ju kul att kolla vad ni har för er..

Kram på er
Mia

8 kommentarer:

Helena sa...

Va härligt de låter med gipsavgjutning, massage,fotbad och sila sand mellan tårna!!
Skönt att få rå om sig själv o ha en tjej kväll!
Låter som du har de hur bra som helst just nu!
=)
Kram Helena

Patricia sa...

Vilket hus/slott...så skulle man bo...eller nej, mitt drömboende ser annorlunda ut.. =)

Förstår att du är trött, och visst är det skönt med egen tid och få rå om sig själv... =)

Hoppas då får en skön vecka!
Kram Patricia

hemma hos lilla mej sa...

Verkar som du haft det mysigt.Fina bilder du visar.Hoppas att älsklingen köper ljuslyktan du vill ha på marknaden.Vad mysigt att det kommer en vän och ni ska ut och äta och dricka gott va skoj.Sedan på torsdag konsert.Vad skoj.Ha en skön kväll och ta hand om dej hoppas att ni får det kanon imorgon,....Kramizar ~~~~RITA~~~~~.

Pia sa...

Kul att se Dig här igen Maria!
Saknar Din blogg när Du inte har skrivit på några dagar!

Hoppas Du får en skön vecka!

Stor kram!

Uttan sa...

Ja det är skönt att komma hem och det har ju varit intensivt och sängen hemma är ju alltid bäst.
Oj,ett slott, vi vill gärna besöka slott det här är ju jätte fint kanske vi får ta en sväng dit när vi åker till Skåne nästa gång.
Ha en bra tisdag!
Kram!

Nettan sa...

LÅTER SOM OM DU VARIT PÅ MINI SEMSETER nästan...
Hoppas du får vila dig nu och ha e mys kväll
själv jobbar jag sista natten sem är det semester igen....jag tror det blir en resa till solen.... ha det gott.. kram N

Annas skattkammare sa...

Vilket fint slott! och så skoj att få åka på läger, det blir nästan som en liten semester man får ihop med sin brukare.. =)
Ha en bra dag! Tack för dina söta kommentarer!
Kram /Anna

Ulla sa...

Hej Mia!

Jag jorde som du sa angående bakgrunden och det funkade men jag ska välja en ny så småningom men denna får duga så länge!
Tack för hjälpen!
Kram
Ulla

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Bloggintresserade