tisdag 21 juli 2009

En trevlig måndag..

Trots alldeles för lite sömn igår, två timmar, så blev dagen och kvällen trevlig.. Trött var jag men det gick bra ändå..
Under dagen så var jag i Kyrkhult hos barnens pappa för att fotografera deras två dagar unga hundvalpar.. Barnens pappas sambo ringde mig på dagen och frågade om jag ville komma och plåta valparna (dvärg schnauzer) för att det blivit fel färg på dem, inte alls den färgen det borde blivit, så det skulle utredas varför och då ville de ha bilder skickade till sig för att se hur de blev.. Bilderna blev bra och idag fick jag ett sms att utredningen var klar men jag vet inte vad de sagt om det..
Jag plåtade också kattungarna men bilderna blev inte så bra så jag tänkte ta kameran med på söndag när jag lämnar barnen där och plåta mer.. Men så här ser vårt lilla underverk ut just nu.. Han blir sötare om nån vecka..
Det är skönt att vi kan ha så bra kontakt med varandra, jag, mitt ex och hans sambo.. Och jag tror jag pratar mer med hans sambo faktiskt fast gäller det barnen så är det ju givetvis mitt ex jag pratar med.. Gott att det kan vara så, vet ju en del som inte kan prata med varandra utan att bli ovänner.. Visst kan jag med känna ibland att åhhhh varför gör du så och säger så osv och blir irriterad, men det gör man ju under ett bra förhållande med och det är sällan vi är ovänner eller tycker olika.. Och han känner ju säkert lika med mig ibland och är irriterad, men det går ju över :-)Igår kväll var vi hos vänner på middag.. Det är en jobbarkompis till Patrick och hans sambo vi var hos.. Ingen av våra barn ville med, de är ju stora nu och känner att de hellre vill vara hemma..
Vi blev bjudna på stek och potatisgratäng, mycket gott var det.. Och som vanligt åt jag mer än jag borde.. Att det skall vara så svårt att hålla sig till en portion fast att det är gott..
Jag har ju gått upp 3 kg på kort tid nu och det vill jag bli av med innan min semester är slut i slutet av augusti, men det är svårt på sommaren när man är iväg på en del och blir bortbjuden..
Ikväll tex skall vi till en kompis och grilla, men fram tills dess så skall jag leva på gröten jag åt till frukost och sedan ett par påsar Nutrilette.. Vatten skall det bli till maten precis som det blev igår..
Nu skall jag ut och plocka blåbär i vår trädgård.. En del av dem börjar torka nu så nu är det högtid att plocka av dem.. Ett förbaskat tråkigt jobb tycker jag men tycker det är synd att de skall förfaras..
Var ju förresten hos mina föräldrar igår och plockade av lite rabarber hos dem.. De skall jag skölja av och skära i batar för att slänga in dem i frysen med..
Ha nu en bra tisdag..
Kramar
Mia

3 kommentarer:

Patricia sa...

Han är så söt er lille kisse...och bilderna på vapparna med från Facebook... =)

Jag har inte vågat väga mig...tar tag i det efter semestern... ; )

Hoppas ni haft en trevlig kväll i kväll med.
Kram Patricia

Uttan sa...

Å så gullig liten en....
Men sååå liten än.Nu dröjer det inte så länge innan han får komma hem till er.
Nutrilette ja inte är det gott inte,,,
Ha det så bra idag!
Kram!

Nettan sa...

hej
en awerd finns att hämta på min blogg till dig... jag vet inte hur man sänder den vidare men den är din... stor kram n

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Bloggintresserade