söndag 19 juli 2009

En trevlig lördag..

Idag sov jag fram till 14.45, vaknade en gång men somnade om.. Skönt!!
När jag ätit frukost och vaknat till liv så körde jag och sambon ut med de kuvert med kräftskiveinbjudningar som var kvar.. Jag hade ju egentligen tänkt att jag skulle gå eller cykla ut med dem men vi tog dem idag för att få ut dem så fort som möjligt.. Handlade på vägen också..
När vi kom hem så satte Patrick fyr i grillen och jag fixade med potatis och sallad.. När jag stod i köket så hörde jag röster ute och gick ut för att kolla vilka det var.. Vad överraskad jag blev.. Utanför stod ett par som Patrick umgåtts med när han var gift innan men jag känner dem också, jag har gått i samma klass som frun när vi gick 4-9.. Vi har träffat på dem ute flera gånger och bett dem komma upp och de detsamma till oss men det har aldrig blivit av, så det var jättekul att de bara dök upp idag..
De hade ätit så de ville inte ha grillat men jag dukade fram fika till dem medans vi åt grillat.. Barnen sjöng Sing Star och vi satt och snackade.. Trevligt!!
Nu har jag hamnat på jobbet igen.. Tredje natten av fyra denna helgen.. Skall bli skönt att gå av på måndag för att vara ledig fram till onsdag kväll.. Sen på fredag morron skall jag dansa hem för att vara ledig i fyra veckor.. Skall bli sååååå gott!!!
Här kommer två bilder av vår katt Sassi.. En fin bild och en där hon ser vettskrämd ut men hon bara jamade medans jag tog bilden.. Lite kul blev den allt..

Ha nu en bra natt och en mysig söndag..
Kramar
Mia

3 kommentarer:

Tanja Persson sa...

Hej MIA!!

Va fin sidan är, o vilka härliga bilder!! Nu har även jag hittat hit! Hoppas att din vecka går FORT, till semestern!! Själv har jag haft tre veckor, ska jobba 6 (har jobbat två av dem nu) och har sen 2 veckors ledigt, innan skolan börjar för mig igen! Kram!

Helan sa...

Hej.. wow..så söt liten sassi i trädet.. så fin.
Önskar dej me en superfin Söndag..kram Helén

Patricia sa...

Va roligt med spontan-främmande... =)

Ja hon ser rolig ut katten men man ser ju att hon "pratar"... =)

Och nu gör du sista natten den här vändan...sen börjar den riktiga semester nedräkningen för dig.. =)

Kram Patricia

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Bloggintresserade