torsdag 2 juli 2009

Besök från andra sidan..

Här sitter jag just nu, på altanen.. En underbart härlig sommarkväll.. Jag sitter här och samlar tankarna från kvällens seans jag har varit på.. Det var mycket spännande och massor av tankar nu efteråt som kom upp om vad som menades och vem det var osv.. Jag skall göra ett gott försök att sammanställa kvällen och vad jag fick till mig, lite svårt då en del försvinner från en när man går hem men jag gjorde lite anteckningar så jag skall göra ett gott försök..

När jag kom så stod tjejen som var kvällens medium och pratade med värdinnan om huset hon bor i, eller rättare sagt att det varit ett annat hus som stått där och att en gammal dam bott där innan och att hennes syster bodde ett stenkast därifrån och att systerns hus skulle finnas kvar.. Tänkte jag skulle kolla upp det och se om det stämmer..

När alla kommit så satte vi oss i vardagsrummet och "mediumet" berättade lite om sig själv och sin gåva som hon sa att alla föds med men de flesta gömmer undan det i skolåldern för att man inte vet riktigt hur man skall använda det.. Hon berättade att hon kan inte tillkalla någon utan de kommer till henne..
Hon berättade att ibland när de döda kommer till andra sidan så kan de glömma sina namn och då ta ett annat namn som finns i deras närhet så ibland stämmer inte namnet men det de berättar stämmer.. Och ja, jag kan nog bara hålla med, inte vad det gäller mig men hon började med en äldre dam (värdinnans farmor) där mannen som kom berättade om händelser som hänt.. Om att hon inte skulle skälla på honom för hade han kunnat så hade han hjälpt henne bära lådor.. Hon flyttade nyligen och då hade hon skällt på honom och tyckt att han kunde vara där och hjälpt till.. Här stämde allt utom namnet, det var hennes man som har gått bort.. Jag såg på damen att hon blev rörd för det stämde verkligen allt hon sa..
En av de andra fick besök av en kvinna som sa sig varit arbetskamrat till henne, hon gick bort när hon var 54 i cancer och de var goda vänner på jobbet, hon berättade en del om hur hennes arbetskamrat var och händelser.. Kvinnan kom först inte på vem det kunde vara och kände inte igen det men när vi fikade så berättade hon att hon hade haft en arbetskamrat som gått bort när hon var 54 just i cancer och de hade haft kul ihop och var vänner..
Det berättades ju en hel del mer som stämde och lite om vad de i andra världen visste om framtiden men jag kan ju inte ta allt..

Men så till mig..
Hon berättade att det var en man som hette Bertil som visade sig för henne och pratade med henne, han är en släkting till mig på min mammas sida.. Här är jag inte med riktigt, för jag kan inte minnas någon Bertil men som sagt så kan han ju heta något annat.. Han är stor och rund om magen, har en grov röst och när han skrattar så hoppar hela han.. Han berättade att han var rätt så ilsk när han levde och det ångrar han men ville inte be om ursäkt för han trodde att ingen skulle förlåta för han hade varit rätt elak och gärna daskat till nån ibland.. Men nu på andra sidan så hade han fått hjälp med sin ilska så nu var allt mycket bättre..
Han sa att jag har haft det turbulent och inte mått så bra.. Det stämmer, det var mycket som hände genom att jag och barnens pappa separerade och jag hade en rätt stor depression efter det..
Han sa att mina föräldrar stått (och står) och "tjattrar" om vilka fel jag gör.. Här höll jag på att börja gråta, tårarna satt i ögonvrån.. När vi separerade så stod inte mina föräldra direkt på min sida utan vägrade prata med mig och allt var mitt fel enligt dem, där gick jag ner mig ordentligt.. Han sa att jag gick min egen väg och det var bra, att jag gör det ännu och det skall jag göra för det är det rätta..
Han berättade att jag varit dålig på att se att man kan göra på mer än mitt sätt i mycket men det har jag lärt mig nu och blivit mer ödmjuk.. Jag är bra på att lyssna och ta till mig enligt honom.. Och jag har blivit bra på att jobba med mig själv och att jag nu hittat framtiden och glädjen, att jag nu ser livet ljust.. Ja så är det, jag jobbar med mig själv var dag och det har gått jätemycket framåt och jag känner glädje för livet idag även om det finns dagar då man skulle vilja gräva ner sig ordentligt..
Han påpekade att jag hade lyckats med mina två barn (hon hade inte en susning om att jag har barn), vi som föräldrar hade satt en bra grund för dem och de skulle lyckas väl i livet men han tyckte ändå att man skulle ha lite koll på dem..
Han påpekade flera gånger med ett skratt att det skulle komma positiva överraskningar framåt, och inte bara en utan flera, nån som kanske hade med en födelsedag att göra, men ville inte berätta för då blev det ju ingen överraskning..

Han sa att det skulle komma en förändring vad det gäller jobb och då skulle jag inte vara snabb och tacka nej för detta är ett positivt erbjudande jag skulle få..

Ja detta var lite av som sagts ikväll.. Och man kan ju tycka vad man vill om detta men det var så mycket som stämde in på mig och jag tror helt klart på dessa andar som finns runt omkring oss.. Jag har ju inte kommit på vem denna mannen är men tänkte forska lite i det.. Fick ju inte reda på hur vi var släkt eller om jag har träffat honom i livet.. Vet inte när han dog eller av vad..

Jag är ju säker på att vi har andar i vårt hus, jag har sett skuggor som rör sig där det omöjligt kan vara skuggor från fönster eller liknande.. Jag pratade med tjejen som hade seansen om detta och sa att jag hemskt gärna skulle vilja veta vilka de är och vad de har för anknytning till vårt hus.. De är fredliga så jag är inte rädd för dem..

Ja det var detta.. Ni får tro vad ni vill men jag har tron och det var så mycket som stämde ikväll på alla som hon omöjligt kunde veta innan.. Jag har inte fått med allt,, man måste nästan vara med för att höra och man borde då känna mig väl så man vet att det stämmer..

Nu skall jag ta och samla mig och snart ta mig till sängen.. Ha en bra natt alla..

Skall avsluta med en bild som kan passa idag, en bild från i morse kl 5 utanför mitt jobb.. Dimman som lagt sig och snart försvinner, vackert och tar tankarna till andevärlden...

Kram
Mia

9 kommentarer:

Pia sa...

Måste ha varit en omtumlande... men intressant kväll!
Som jag skrev förut... så är det spännande... men med lite skräckblandad förtjusning.

Grunna nu inte för mycket så att Du blir för djupsinnig... det är så lätt hänt!

Önskar Dig en härlig fredag!

Kram,
Pia

Uttan sa...

Vilken upplevelse Du varit med om...
Väldigt instressant att läsa det Du berättar från kvällen.
Fin morgon bild.
Man kanske skulle åka och fota tidigt på mornaran nu när man inte kan sova ändå pga värmen.
Ha en fin fredag!
Kramar!

Nina sa...

Vad spännande!! Hoppas du kommer på vem det var.
Jag har aldrig upplevt nåt vad jag vet, men det är så många som har det att jag oxå tror på det. Eller, jag kan ju inte säga att det inte stämmer iaf, för det finns det ju inga bevis för.
Tror att en del är mottagliga, andra inte.
Det skulle vara intressant att träffa ett medium... Undrar om min älskade morfar skulle hälsa till mig då? :)

Det var en vacker morgonbild du har tagit!
Må så gott och ha en fortsatt jätteskön helg!
Kramen!

Anna-Karin sa...

Å va spännande!
Jag har en kompis som också har gåvan men hon tycker mest det är jobbigt och vill inte göra så stort väsen av det. Men hon kan även prata med djur som lever. Hon behöver inte vara i närheten av djuret utan kan göra det på distans.
Hon pratade med ett av våra två gamla får och de svarade saker som hon absolut inte kunde veta...

Men det är helt klart sant att det finns en dimension till som vi inte ser.

Ha en bra helg
Kram Anna-Karin

Nettan sa...

Så spännande... jag blir helt piggig på armarna..jag har varit hos medium ett antal gånger och på några seanser.. jag är helt övertygad att änglarna som jag kallar dom är med oss vart vi än går..
det finns ett bra medium här där jag bor som även jobbar i kolla hennes hemsida...(ewa )
ha en bra dag och njut av tyskland.. själv skall jag jobba hela helgen..kram

Patricia sa...

Oj va häftigt att läsa det du fick uppleva i går..något jag så gärna vill prova.

Jag tror absolut som du att andarna finns där och vakar över oss och tittar ofta på "Det okända" på TV och tycker det är så farsinerande.

Inser nu hur lika du och jag är och hur mycket vi upplevt på samma sätt men ändå så långt i från varandra...det här med din separation och dina föräldrar hade kunnat vara jag som skrev...förstår dig precis!

Ha en underbar helg!
Kram Patricia

eennaaa sa...

ÅÅå vad häftigt att få veta vad de är för nån som är med en!
Tack för berättelsen!

Vitt o Vältummat sa...

Intressant läsning. Jag älskar sånt här och jag tror att det finns något mer än det vi ser här och nu.
Kram/Åsa

Fredrik Jacobsson sa...

Hej!
Det verkar som att du fick lite vatten på din kvarn om din tro på andevärlden :)
Det är fascinerande det oförklarliga, det är en möjlighet men känns mer som något äkta när en okänd person som pratar med okända människor berättar personliga detaljer :)

Finns alltid en möjlighet till allt :)

hoppas du kommer på vem hon pratade om :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Bloggintresserade