lördag 20 juni 2009

Spädgris..

Ja fy.. Nu känner jag mig verkligen som en spädgris.. Tjock och mätt.. Jag har verkligen inte ätit som jag borde sista veckan och absolut inte idag.. Steg upp 13.40, då krängde jag i mig tre mackor med ost och marmelad, lingongrova för visso men osten och marmeladen hade jag ju kunnat vara utan, finns ju bättre pålägg.. Sen åt jag en ris i frutti, hur många kalorier är det inte i det då?? :-S Kollad på superskinny vs supersize och då tog jag ett äpple, precis som det skulle uppväga det andra jag ätit. Ha ha.. Sen fortsatte jag med en glass.. Efter allt detta så beställde vi mat, jag tog en kebabsallad, kanske inte så farligt men jag hällde ju på lite dressing på det och så är det ju vitt bröd med som jag givetvis smaskade i mig.. Gott som tusan.. Och så nu ikväll då.. Ja då fixade vi ostbricka här hemma.. Hade jag behövt det?? NEJ!!!!!! Men det är ju så gott..

Jag har ju fruktansvärt lätt för att gå upp i vikt och det märktes på vågen igår.. Jag väger mig ju på fredagar och från förra fredagen hade jag ökat 1 kg i vikt.. *suck* Så i morron skall jag göra ett tappert försök att skärpa till mig och börja föra matdagbok på MåBra sidan.. Jag har inte varit inne där på ett tag för jag blir så trött på den sidan.. Seg som sirap är den och de lovar hela tiden att de skall fixa till det men det händer aldrig ngt.. Men nu får jag försöka ha tålamod och sitta där och föra in min mat och motion..

När jag vaknade idag så var min käre sambo redan hemma, trodde han skulle komma senare.. Men det gjorde ju absolut inget att han var hemma, då fick vi ju några timmar att umgås idag innan jag skulle dra till jobbet där jag för övrigt sitter just nu, med en mugg te bredvid mig..

Vi var ute och gick en promenad, då började det ösregna men det gick över ganska snabbt.. Det har regnat och varit soligt om vartannat hela dagen idag men nu ikväll så har det varit jättefint väder..
Nu önskar jag er alla

Kramar
Maria

9 kommentarer:

Patricia sa...

Ja du, jag vågar inte ens väga mig.. ha ha.
Kebabsallad har jag aldrig ätit, har inte sett att det finns här heller...måste kolla...det låter ju gott! =)

Ha en fortsatt skön helg!
Kram Patricia

Vit som snö sa...

Jaa du, här har du en till som inte blir av med en enda kalori utan att kämpa hårt! Av o till kämpar jag men av o till struntar jag i det för jag tycker att livet är nog kamp ändå o jag gillar att njuta av det goda i livet.
Huvudsaken att man mår bra, eller hur?!
Kram Cilla

Uttan sa...

Vikten...hu je da mej,,,jag orkar inte tänka på det vet att det är fööööör mycket bara.
Hur som helst så är det väldigt gott med ostbricka och lite rött vin i bland.
Ha en bra söndag!
Kram!

Patricia sa...

Ja du, det var svårt att slita sig från valparna...de var så goa..men rackarns vassa tänder.. jag blev biten i örat av en.. ha ha.

Va fin din blogg blivit föresten...visst är det kul att fixa med sidan...skitfint i alla fall!!!

Ha en bra natt på jobbet!
Snart sovdax här...

Kram Patricia

ETT RÖTT MONOGRAM sa...

Jag väger mig också på fredagar! den som kommer nu blir nog ingen lek..fniss. Men så mycket god mat vi fått under midsommar, våran kock var värsta höjdarkocken. Och ikväll skulle det vara gott med pizza!!
Kramis AnnaMaria
Ps vackra rosor du fått

Lina sa...

Vad tråkigt med lite kel av en katt, fast dom är söta ändå och man älskar dom så mycket, jag är verkligen en kattmänniska. :)

Hoppas du får en bra söndag! Kram

Vitt o Vältummat sa...

Jag gick på viktväktarna och vägde mig på fredagar. Började i november och i mars hade jag gått ner 12 kg och nått min målvikt. Sen gick jag ett jämnviktsprogram och nu är jag guldmedlem! Vissa veckor hade jag också gått upp ett kilo men det ordnade sig ändå. Äta bör man...
Ha en bra kväll
Kram/Åsa

Fredrik Jacobsson sa...

*ler* man ska försöka vara glad trots saker som sker vilket leder till mindre lustiga känslor.

det är gott att få följa vad som sker och visst är det trist med bakslag vad det än är vännen men du har stöd och ibland är man inte så stark bara man inte ger upp så kommer orken och lusten tillbaka till dig så du orkar kampen mot ditt mål :)

du är bra och så är det.

helgen har varit bra i skåne, midsommar i smygehuk och födelsedagsfirande hos mina föräldrar med de närmast sörjande :)

Må sista natten vara god mot dig Mia Maria :)

Inspiration i vitt sa...

Hej Maria, jaa vad jag känner igen det där. Varje dag är ju en ny dag som tur är och i perioder går det lätt att tänka sig för men där i mellan är det svårt .
Kram på dig/Ingela.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Bloggintresserade