onsdag 3 juni 2009

Ösregn..

Ja just nu så vräker det ner ute av regn.. Tänker på stackarna som står i Norje på SRF och jobbar i natt.. Det är bra kallt att stå där utan att det regnar.. Men kanske de har tur vid kusten så de inte har ngt regn..
Idag annars har det ju varit rätt bra väder här nere i söder.. Mest sol och inget regn förrän nu.. I morron skulle det ju regna så det får bli regnställ på när jag jobbar på festivalen, skall jobba 12-18.. Kommer säkert att vara dödligt trött då jag jobbar nu i natt på mitt vanliga jobb fram till 8.19 sen hem snabbt som attan och krypa i säng för att stiga upp igen 10.45, sen skall jag vara kvar på festivalen fram till kl 2 då jag lovat att köra hem sonen och hans kusin som skall rocka på festivalen.. Har jag tur så kanske de vill hem lite tidigare så jag får krypa ner under täcket..

På torsdag skall jag skjutsa ner pojkarna och jag skall stanna kvar.. Jag skall kolla på ZZ-top, Flogging Molly och Hammerfall hade jag tänkt.. Och så skall jag plåta en hel massa.. Synd jag inte haft råd att köpa en systemkamera ännu men till nästa år då banne mig skall det finnas en sådan i mina ägor :-D


Nu önskar jag er alla en bra natt och en härlig

Kramen
Mia

2 kommentarer:

Patricia sa...

Jag hoppas verkligen du klarar dig från regn och rusk när du är där nere, för blöt är aldrig kul att bli, även om man har regnkläder.

Jag förstår inte hur du ska orka med bara 1½-2 timmars sömn...blir trött bara jag tänker på det.. ha ha.

Men hoppas du får en underbar dag där nere, jag hade gärna sett både ZZ-top och Hammerfall... =)

Ha en bra dag!
Kram Patricia

fredrik jacobsson sa...

kör på vännen och kämpa på så e de snart över o du kan njuta av att se en massa bra band ;) förstår du längtar efter sömn o vila :)

här i malmö har de varit bra väder, lite blåsigt men inte nått regn iallafall :)

ha det bra mia maria o snart har du din systemkamera vännen, kramar från skåne

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Bloggintresserade