söndag 7 juni 2009

366 dagar kvar till SRF -10

Ja nu är årets Sweden Rock Festival över för detta året och det är 366 dagar kvar tills nästa gång..
Jag har haft 4 helgoa dagar med härliga människor, go stämning och bra musik.. Vädret har ju inte varit det bästa, en hel del regn men framförallt kallt som bara den..
I onsdags när jag jobbade där nere så såg det ut så här en stund:

(Foto: Robert Nilsson)

Regn och hagel och kallt som attan.. Det är jag som står i gul väst halvt under det rosa paraplyet som min kompis Anna håller i..
Men sammantaget har det varit bra dagar.. Tyvärr glömde jag min kamera i torsdags men jag hade ju mobilen med så det fick bli bilder med den..
I torsdags kväll hämtade jag min brorsson uppe vid entrèn där min bror med fru stod och väntade.. Min brorsson visste inte att jag skulle ta med honom in.. Han hade sagt innan att han ville se ZZ-top så jag erbjöd mig att ta med honom.. De berättade inget utan när jag kom upp frågade jag om han ville följa med mig.. Och vilken lycklig kille (10 år) jag hade med in, han strålade och tyckte det var superkul..
Jag fick en favorit även i år.. Förra året var det Avantasia som var det bästa jag hörde då.. I år var det bandet Journey som fick mig att smälta.. Jag och min kompis Anna hade aldrig hört talas om dem och det verkade vi vara ensamma om för publiken verkade kunna varenda låt.. De var tydligen mest kända i slutet av 70 talet början på 80.. Nu hade de en ny sångare, och vilken sångare sen.. Han sjöng otroligt bra, hade världens karisma och vilken energi på scenen.. En riktig guldklimp precis som hela bandet..

Jag gjorde min son extra glad med.. Han älskar In Flames och de skulle ju avsluta frdagskvällen, men innan dess så hade de presskonferense och eftersom jag hade Backstage tillträde så gick jag dit för att plåta dem.. Gissa om sonen var glad :-D
Jag var även med på Motörheads, Electric Boys, Europes och Heaven & Hells presskonferenser.. Kul att se dem på så nära håll och höra dem prata :-) Så jag är riktigt nöjd med.. Vill man se de bilder jag tagit så kan man se dem på pixbox.se under namnet johmaria.. Till nästa år skall det finnas en systemkamera som bor hos mig så att man kan få lite bättre bilder.. Min lilla kamera är inte riktigt bra i såna här sammanhang men jag gjorde det bästa av situationen iaf..
Ja nu är denna happening över och det är dax att ladda till nästa år ;-)
Jag är nöjd med dagarna men till nästa år önskar jag att det är lite varmare och inget regn..
Och så önskar jag av hela mitt hjärta att Backyard Babies kommer så jag kan dregla lite över Dregen ;-)
Ha nu en bra natt och en bra början på vecka..
Kram
Mia

3 kommentarer:

Nettan sa...

KANSKE MAN SKALL TA SIG EN TUR DIT NÄSTA ÅR...
KRAM n

ETT RÖTT MONOGRAM sa...

Det blev en bra länk..ser att du varit på rock-festival. Det var säkert kul, vi har Arvika-festivalen här i närheten.
kram till dig
AnnaMaria

Patricia sa...

Ja jag säger det igen, jag önskar jag var där... =)
Någong gång kanske...får väl haka på dig då för min gubbe tycker INTE om hårdrock, han är sånt där Techno/Trance fan...hur man nu kan lyssna på det... ha ha.

Kram Patricia

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Bloggintresserade