söndag 21 juni 2009

Snälla, håll en tumme för mig!!!

Ja snälla ni håll en tumme för mig i morgon förmiddag.. Då skall kärleken min ringa till en affär i Växjö och höra om de har någon kamera kvar som de har på kampanjpris.. Har de det så skall jag slänga mig i bilen när jag sovit klart och köra dit för att inhandla den..

Mitt största intresse är att fotografera, jag bara älskar att stå bakom kameran.. Men tyvärr har jag inte haft råd att köpa en digital systemkamera innan och det är ju det jag vill ha..
Så hittade sambon en kamera igår till ett bra pris på nätet.. Närmsta affär ligger i Växjö, 10 mil bort.. Han försökte ringa dit i förmiddags men då var inte deras telefonväxel öppen så i morron när jag sover så skall han ringa igen.. Så jag hoppas att när jag vaknar att jag har ett positivt sms på min mobil där det står att det bara är att köra till Växjö och shoppa.. Och finns den inne så skall jag köpa ett större objektiv oxå till den, om nu det finns inne och givetvis så måste jag ju köpa ett minneskort med..
Så håll nu en tumme på att de har den.. Jag vill ju så gärna ha en kamera så jag kan plåta ännu mer än vad jag gör idag..
Nu jobbar jag min sista natt denna vecka, sen är jag ledig två och då skall det njutas och förhoppningsvis fotograferas..
Ha nu en bra natt och en härlig start på en ny vecka..
Kram
Mia

7 kommentarer:

Pia sa...

Håller alla fingrar som bara går att hålla!
Du kommer att ha go sysselsättning med en sån kamera. Jag är helt såld på min och bär den jämt med mig.... förutom till jobbet förstås!

Skickar en turkram!
Pia

Patricia sa...

Åh, jag hoppas du har ett positivt SMS i din lur när du vaknar, så du får din efterlängtade kamera.

Jag skulle med behöva ett bättre objektiv till min nya kamera, men det får vänta till plånboken tillåter.. =)

Håller tummarna för dig vännen!!!!
Kram Patricia

hemma hos lilla mej sa...

Håller Tummarna att du får ett positivt sms när du vaknar att den finns.Så du får din efterlängtade kamera.Ska bli kul att höra fortsättningen.Ha en skön måndag kramiz ~~~~RITA~~~~.

Uttan sa...

Jag håller tummen!!!!
Det är så roligt att ha en bra kamera sen jag fick ny så vill jag inget annat än fotografera kameran är med alltid.I handväskan har jag alltid min lilla "gamla" man vet ju aldrig!!!
Hoppas nu de har "din" kamera kvar!
Kram!

Fredrik Jacobsson sa...

*ler* jag har hållt tummarna så jag e helt blå :)
hur har det gått vännen min ?

god morgon är det väl för dig nu ? ;)

Fyra årstider ♥ My Lovely Four Seasons sa...

Lycka till..att fota är toppen kul.
Kram Lotta

Vitt o Vältummat sa...

Har det blivit någon kamera?
Nyfiken...
Kram/Åsa

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Bloggintresserade