fredag 26 juni 2009

En dag med känslor..

Ja idag blev en dag med mycket tankar och en del känslor.. Michael Jacksons för tidiga död skakade mig lite faktiskt.. Inget man var beredd på.. Han var ju en av mina favoriter när jag var yngre men har på senare tid blivit lite bortglömd av mig.. Tyvärr!! Så idag har jag spelat en del Jackson låtar på Spotify och kollat på videor på You Tube.. Hittade massor av godingar jag nästan glömt av att han gjort.. Samtidigt satt jag och tänkte på hur snabbt ett liv bara kan slockna och tankar på mina barn osv.. Men jag deppade inte ihop utan försökte lägga in lite glädje i tankarna med.. Tragiskt är det att en av våra största artister och showare har dött, tragiskt för hans barn och hans familj..
Han lämnade efter sig en gigantisk musikskatt som vi får vårda väl..
Till något lite roligare..
Mitt i allt tänkande och funderande idag så fick jag för mig att jag skulle testa att springa motionsslingan vi har här i närheten.. Den är på 2,3 km.. Jag testade för ett tag sedan att springa den men gick lite emellanåt då, sen fick jag ju ont i knät efter ett Friskispass och efter det har det inte blivit av.. men nu så.. Och jag joggade minsann hela.. Trodde jag skulle dö vid ett tillfälle men jag malde på i tankarna på detta viset: "stanna inte Mia, bara fortsätt.. Stanna inte Mia, bara fortsätt" och jag fortsatte.. Det gick inte snabbt men jag kom runt på 15,24 minuter, och jag är dunderstolt över mig själv.. Så nu skall jag försöka lägga in denna rundan var tredje dag ungefär.. Jag köpte ju ett par nya skor för ett tag sedan så de måste jag ju använda nu..

Igår fick vi ved levererat så kära sambon har staplat det igår och idag.. Då hittade han denna roliga vedbit.. ja ni ser ju vad för fantasi jag och sambomn har.. Ha ha.. Jag tyckte den var lite kul iaf, så jag var ju bara tvungen att föreviga den innan den eldas upp..

Så till sist måste jag lägga in en låt som jag bara älskar av Michael Jackson.. Lyssna och njut...Får se om det funkar..

Nu skall jag promenera med svägerskan..

Kram

Mia

8 kommentarer:

Pia sa...

Se där tjejen.... Du fick ju till det! :)

Kämpa på med joggningen... jag försöker med mina power-walks. Behöver dock mycket peppning... för det är så lätt att hitta undanflykter.
Rolig vedbit... inte svårt att gissa vad det föreställer ;)

Ha en härlig helg!

Kram, Pia

Mitt smultronställe sa...

Ja vist är det tragiskt!!
Har oxå tänkt en del idag!!

Duktig du är springer och allt.
Skall oxå börja när jag känner mej bättre!!

Hoppas du får en bra helg, kram Camilla.

Uttan sa...

Ja de e för tragiskt han som skulle trunera igen..
Inte ska Ni väl elda upp den fina underkroppen????
Ställ ut den i trädgården.
Tack för den underbara låten....han kunde sjunga han!
Ha en fin Lördag!
Kram!

Patricia sa...

Det är många som blivit berörda av MJ´s bortgång, det kom ju som en chock...tragiskt för hans nära o kära.

Jag fattar inte att du fick för dig att jogga idag...i denna horibla värme...du är tossig gumman!!!!.. =)
Men hejja dig, jättebra jobbat, ta det försiktigt bara så du inte överanstränger dig eller går ut för hårt... =)

Ha ha ... vilken härlig vedbit ni hitta...den hade jag inte eldat upp... ha ha

Ha en fortsatt härlig helg!
Kram Patricia

Ebbas änglar sa...

Usch ja, det är verkligen ett tragiskt liv han har haft MJ. Var nog en ganska trasig människa.
MYCKET hurtigt av dig att trä på joggingskorna..... puuhh, blir svettig bara av att tänka på det!!! =)
Kram Malin ^^,

Vita drömmar och choklad sa...

TACK för din gulliga kommentar innan midsommar. Jag blev jätteglad! Hoppas ni haft en superfin midsommar. Fortsättningen vi fått med detta underbara väder är ju helt strålande :) Otroligt starkt att jogga i värmen. Måste själv ta tag i de bitarna igen, snart..
Må gott!
Kram Camilla

ETT RÖTT MONOGRAM sa...

Ja det var ruggigt att han dog så där pang! Det var sonens stora idol när han var mindre, han tränade på moonwalk jämt. Nu har ljudet kraschat i min dator så jag kan inte höra din låt. Och vad duktig du är som springer i den här värmen, bra gjort. Och vedträt var lite kul hihi.. Ha nu en bra söndagskväll
Kramis AnnaMaria

♥ FRÖKEN NATTUGGLA ♥ sa...

Fin video...och en av mina favoritlåtar...fruktansvärt tragiskt att en så ung människa bara rycks bort...han hade trots allt ett fint budskap att ge men samtidigt undrar man hur bra han mådde egentligen...kändes som han var en trasig själ och det är ju ännu mer tragiskt i såfall...tack för titten här och en kram från mig...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Bloggintresserade