torsdag 25 juni 2009

Ännu en dag i solens sken!!

Ja nu har snart ännu en dag fösvunnit och ännu en dag med solens värmande strålar mot vår jord.. Ja iaf här i Blekinge men jag tror och hoppas att nästan alla av er haft en dag med sol.. Fast här har det blåst något vansinnigt.. Gör inget om det fläktar lite när det är så varmt men idag blåste det för mycket.. Gick inte att läsa en tidning ute utan att man fick hålla hårt i den.. Men jag skall inte klaga, det har ju varit varmt och gott och det gillas av mig och resten av veckan skulle fortsätta i samma spår.. Nice!!
Idag har jag och sonen varit på trafikskolan och skrivit in honom där.. Huuga vad dyrt det är att bara bli inskriven.. 1300:- med böcker.. Jag betalade lite över hälften sen betalade han resten själv.. Sen kostar ju körlektionerna 400:- för 40 minuter.. De har då vett att ta betalt.. Så jag hoppas att han är lättlärd vad det gäller bilkörning så han inte behöver så många lektioner.. Tyvärr kan han inte köra med mig utan det får bli pappan hans som får köra med honom.. Vi har en automatare och vi vill inte blanda in det så vi tyckte det var bättre att han kör bara växlad bil så då fick det bli med pappan.. Jag önskar ju att det varit annorlunda så han även kört med mig, hade ju blivit mer tillfällen för honom att köra då.. Nu är det ju knappt 10 månader tills han fyller 18 så han har ju tid på sig att köra med pappa och på körskola..
Ikväll har jag också varit hos min kompis, hon som det är svårt att få ihop en dejt med då vi jobbar så olika, men idag var jag inom en snabbis på te och "skitprat".. Även hennes son, dotter och svärson var hemma.. Trevligt!!
Nu jobbar jag sista natten för denna veckan sen skall jag ha en härlig helg att njuta av.. På lördag funderar vi på att köra till Sandviken, en strand i närheten av Sölvesborg.. Jag känner för att sola och få lite färg.. Få höra havets kluckande och människors sorl.. Älskar den stranden med allt sitt folk.. En lång strand med vit sand och långgrunt hav.. Ha lite mat och fika med och stanna några timmar för att sedan hem och grilla..
Har oxå funderingar på att åka och låna min pappas slipmaskin och börja slipa på mitt skåp och sedan måla det vitt.. Är ju så nyfiken på hur det kommer att se ut.. Borde ju slipa och måla våra innerdörrar istället men det gör jag efter skåpet ;-)
Nä nu så får jag ta och göra lite nytta här.. Inte så många bilder idag men det lär nog bli några i helgen och sedan när nya kameran kommer så kommer ni bli trötta på mina bilder..

Kram kram

Mia

1 kommentar:

Pia sa...

Dyrt är det.. med trafikskola. Jag har övningskört med min son sedan han fyllde 16 och han blir 18 i december. Han kör som han inte gjort något annat i hela sitt liv... så det behövs inte många körlektioner. Några är dock bra att ta ändå. Hoppas det går bra för Din son, så att han också slipper ta så många lektioner.

Visst är det underbart med sol, hav och varma vindar! Jag älskar det också!
Hoppas Du får en härlig helg!

Kram,
Pia

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Bloggintresserade