onsdag 24 juni 2009

Tack alla goa!!

Tack alla för fina kommentarer till förra bloggen och ni som kommenterat min blogg via mail på facebook.. Man märker ju att man inte är ensam om att känna som jag gör ibland..
Nu är det ju inte så att jag vill ha en hel massa vänner som det kanske lät som men ibland skulle man vilja ha lite fler som man kan ringa eller dyka upp hos.. Jag har en bästa vän som jag skulle kunna bara dyka upp hos eller ringa när som osv men problemet med henne, eller rättare sagt oss är att vi jobbar så olika tider.. När jag är ledig jobbar hon osv.. Men i morron skall jag faktiskt hem en snabb vända till henne och dra ner en kopp te och prata skit.. Skall bli trevligt.. Igår blev det en tänkar dag men idag känns det ändå bättre.. Fast jag behöver börja tänka om vad det gäller vad jag stoppar i munnen, nu börjar vågen gå uppåt och då tycker jag ju ännu sämre om mig själv..
Idag skall jag bjuda på lite bilder från mitt hem från utsidan.. Huset vi bor i ligger i Olofström i Blekinge.. Vi har kanske inte världens vackraste hus men jag gillar det.. Byggt -38, 166 kvm.. När det byggdes var det vitreviterat och det hade jag velat att det skulle bli igen men det får bli när vi vunnit pengar ;-)
Balkongen ni ser är vårt nästa projekt.. Vi har golvet liggandes i garaget men vi måste köpa stolpar och räcke med och det skall göras så fort som möjligt.. Kommer att bli bra och liva upp huset lite..
Så här ser huset ut från vägen.. Det ligger högt.. Här på denna sidan vill vi bygga ett soldäck, här är solen på kvällen.. Tror att det skulle bli kanonfint.. Men det får bli ett annat år.. Kanske nästa, fast då behöver vi byta fönster med.. Bara utgifter..

Här har vi tillbringat mycket av eftermiddagen och kvällen idag ja eller igår, över midnatt nu ju.. När vi flyttade in så var det en massa ved på altanen som de förra ägarna hade där.. Nu har vi eldat upp veden och målat väggen.. Stolparna i taket håller på att målas.. Jag brukar ha två klot med ljus i hängandes över bordet men de är nedtagna för tillfället eftersom det målas.. Ser lite tomt ut utan dem.. Ordet på väggen målade jag dit för någon månad sedan..
´


Här står jag nedanför vårt hus, på vägen.. Vår tomt gränsar till en kanal som leder till Volvo fabriken.. Kanalen möter sedan Holje ån på andra sidan vägen och mynnar ut i sjön Halen.. Vackert är det..


Här fortsätter kanalen på andra sidan vägen och just denna biten av kanalen gillar jag .. Såååå fint..


Idag (igår) har jag annars inte gjort myckt.. Borde ha rört på mig mer men jag prioriterade solning istället.. Låg och tryckte i trädgården i solen.. Jag torkade faktiskt golven på nedervåningen med.. Har inte ens gjort mat idag utan det gjorde sambon när han kom hem :-D Gott att slippa det ibland..
Och nu sitter jag då på jobbet och skall snart göra lite nytta här.. Man måste ju jobba lite för pengarna med.. Jag har 16 nätter (med denna) kvar innan jag får ta semester.. fredag v30 skall jag dansa ut härifrån och njuta 4 veckors semester, känns gott att det börjar närma sig.. Även om man trivs med jobbet så måste man ha ledigt ibland och nu känns det som ett måste här.. Är trött och utsliten känns det som, och det är ju hemskt att säga att man känner sig utsliten när man har ett så lugnt jobb.. Men det är så det känns iaf.. Så semester är helt klart välkommet..

Nu skall jag läsa några bloggar innan jag sätter fart här.. Vi ses i morron :-D

En sista bild bara.. På min katt Sassi som ligger på en av våra byråer i sovrummet.. Bäst att ligga högt så man har pejl på allt ;-)
Ha en härlig natt och en ny somrig torsdag..

Kramar
Mia

6 kommentarer:

Pia sa...

Hej min goa vän!

Skönt att det känns bättre idag!

Jag tycker att Ni har ett jättefint hus... gillar att det är lite annorlunda... är inte mycket för dussinproduktioner. Dessutom fixar Du så mycket och gör det personligt... så jag tycker absolut att Du ska vara nöjd.

Vackra omgivningar ger själaro... och det är det verkligen kring ditt hus.

Stor kram!

Uttan sa...

Hej!
Kul att få se ert hus!
Mysigt och vackert läge.Högt upp....
Balkongen kommer att bli fin.
Bilderna Du visar från kanalen är verkligen rogivande där skulle man glida fram i en kanot.
Ha en bra dag!
Kram!

Livet i byn sa...

Jättefina bilder, det är alltid roligt när man hittar en ny blogg att besöka.

Angående inlägget nedan, jag brukar tycka det är rätt skönt att vara själv. Blir man däremot ensamen är det något helt annat...

~Livet i byn

Nettan sa...

Jag har sagt det innan och säger det igen... underbart hus.. ur blev det med spisen..
hoppas du sovit gott och att du får några bra nätter.. min semester är slut.. nu är jag ledig till nästa fredag på mitt schema men det är ju semseter det oxå.. kram N

Helan sa...

Hejhej.. tack för goa kommentaren hos mej.
De var jättetrist me kameran.. men de lär kanske bli en systemkamera sen, får se.. vi har ju tillgång till en riktigt ordentlig systemkamera då svärsonen är superduktig på fotografering. Men de blir nog senare en egen kamera igen.

Nee, jag vet inte.. alla som tog denna variant av dator från jobbet har haft strul me dom.. dom är viss "för" fullsmockade med program och sånt som följer me datorn från vårt jobb.. så nu har min uppgraderats så att den ska hålla bättre och klara av alla dessa program bättre.. hoppas de ska funka länge iaf.
Hoppas ni slipper tjorv me era.. det är inte kul, tur jag inte behövt betala nåt på den än.. för då hade den legat på tippen vid detta laget. Hoppas du får en fin dag.kram på dej. Helén.

Inspiration i vitt sa...

Hej, huset du bor i är jätte fint och att ha en å intill verkade såå mysigt, bara att höra vattnet porla är en härlig känsla..
Hälsa din söta kisse och kram på dig/Ingela.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Bloggintresserade