onsdag 10 juni 2009

Shopping på Netto!!

I måndags när jag tittade i Nettobladet så såg jag att de hade fått in lite Marimekkosaker bl.a en rund bricka jag hemskt gärna ville ha, men så glömde jag bort det och kom på det när jag var inne på M's blogg (http://medaljongen.blogg.se) och hon hade inhandlat en tallrik från Marimekko på Netto.. Så idag drog jag ner där men tyvätt var brickan slut så jag köpte mig oxå en tallrik precis som M hade gjort och körde en ren efterapning av henne och ställde blockljus på den och placerade det på köksbordet.. Hoppas det inte gör ngt att jag härmar.. Jag trodde jag hade tre vita ljus hemma men icke, två vita och ett svart fick det bli ( ja samma som M.. Ha ha..) Men jag skall inhandla ngt vitt till eller kanske några limegröna, helt nöjd som det är nu är jag inte så andra ljus får det bli iaf..



Hittade oxå en i mitt tycke snygg kollageram på Netto så den inhandlade jag med.. Nu gäller det bara att ta lite fina bilder på familjen och lite bilder på naturen här omkring för att förgylla ramen med det.. Det svåraste blir att få mina barn på bild.. De är som jag, står hellre bakom kameran, men med någon mutningsmetod skall det nog gå tror jag..



Nu är snart snickarna klara här med halva taket så i morron skall de montera ned byggställningen för att montera upp den på andra sidan huset.. Så skönt att de snart är klara så man slipper vara rädd för att det regnar in.. Det gjorde ju nämligen det första veckan vi hade huset så en snickare var här och lagade det tillfälligt.. Vi var ju på det klara med att taket måste bytas när vi köpte det men att det var SÅ akut visste vi ju inte.. Men nu är det snart gjort iaf och det känns otroligt skönt.. Nästa år skall det ev bli fönsterbyte på övervåningen.. Vi tar en våning i taget.. Nu i år skall jag måla till dem lite för de ser gräsliga ut.. Måla om huset hade vi med behövt.. Det är inte så många år sedan det gjordes men de har inte gjort någon form av underarbete så färgen lossar på sina ställen.. Skitsnyggt.... NOT!!! Så det får med göras så småningom men då vill jag ha annan färg.. Gärna grått som det är nu men med Mörkgråa knutar istället för det röda som jag inte gillar..

Nu skall jag tillaga köttfärslimpa här och sedan baka Nutellabullar som sonen har tjatat om länge, så han blir nog glad..

Ha en bra dag alla trots regn, här nere iaf hänger det i luften och duggar emellanåt..

Kramar
Mia

6 kommentarer:

hemma hos lilla mej sa...

Vad fina grejer från netto.Helt kanon fint.Vad gott det låter med kötttfärslimpa.Vad är nutellabollar,lät spännande.Kan jag kanske be att få receptet?Ha en mysig onsdag kramiz ~~~~RITA~~~~~.

Patricia sa...

Vilken rolig tallrik du köpt.. =)
Jag är ingen Marimekkomänniska själv men den där var lite lagom på nåt sätt.. =)

Va skönt att få taket fixat, det skulle vi med behöva göra men det har inte blivit prioriterat än men borde nog bli inom det närmaste...

Jaha, nu ska här bakas goa bullar hörs det...låter farligt gott!!!... =)

Kram Patricia

nettan sa...

inget kan stoppa våp resa och det är inte jag som skall hålla i nån bössa.... jag är mest irriterrad över hur klumpig man kan vara.. och att jag inte får träna....ha det gott skall försöka blogga från sydafrika... åker på söndag..
kram N

Pia sa...

Vilka fina saker Du köpt! Väldigt smakfullt! Eftersom jag är finska så har jag en liten förkärlek till Marimekko, även om deras produkter inte direkt passar hemma hos mig. Skulle dock kunna tänka mig Din tallrik ;)
Synd att det inte finns någon Nettobutik i Stockholmstrakten!

Stora kramen,
Pia

Mitt smultronställe sa...

Fint du gjort.
Här har jag aldrig varit, kul och hitta lite nya bloggar och kontakter..

Ha en bra tirsdag, kram Camilla.

MO sa...

Tjusigt även hemma hos dig, o såklart är det ok att du "härmar"...hihi (finns ju inte så mycket att välja på här i byn, eller hur?)....Visst blev man lite paff när man såg det på bladet, men kul o bra pris med..det är ju aldrig fel. Bara kul om man kan inspirera någon.....

Så goda bullar du verkar ha gjort i inlägget ovanför, smarrigt till gottegrisar som oss ;) Jag har precis smällt i mig två!! portioner rabarberpaj o glass o vaniljsås...måste säga att det känns sådär just nu, behöver nog gå en långprommis igen...hihi

Måste kännas lite trist att inte dottern är hos er mer, men jag kan tro att en liten lillasyster drar rätt mycket, du kan tro att dottern här tjatar om småsyskon....Säger bara NEJ TACK, jag har gjort mitt ;)

Ha en härlig helg nu, kram

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Bloggintresserade