onsdag 17 juni 2009

Nya ljuslyktor...

Idag har jag varit hos en jobbarkompis och hälsat på.. Hon och hennes sambo köpte ett litet hus förra året och har hållt på att fixa och renovera där, jag har inte varit och hälsat på innan men idag tog jag mig i kragen och promenerade hem till henne på husesyn.. De har en del kvar att göra men det som är gjort än så länge är jättefint.. Innan jag gick hem till henne så gick jag inom Jennifers presentbod för att se om jag hittade en liten present till henne..

Jag köpte två vita små ljuslyktor till henne som jag gillade skarpt så två stycken fick flytta hem till mig med.. Till mig köpte jag en vit och en turkos, gillar turkos.. Jag ställde dem på brickan på spisen men tror att kronorna skall få stå där när de kommer och dessa nya skall få stå på mitt skåp när det är klart, eller tvärtom..


Nu är snickarna äntligen klara med taket, i morron kommer de och tar ner byggställningen.. Så nu är det nästa projekt som skall göras.. Vi har en balkong från min sons rum som varken har golv eller räcke och det är det som skall fixas nu.. Golvplankor har vi hemma men till räcket måste vi iväg och handla.. Jag tror jag vet hur jag vill ha räcket så nu är det "bara" att handla materialet..
Jag skall oxå börja slipa och måla några gamla dörrar som vi har inne där färgen börjar flagna men så vill jag ju slipa och måla mitt skåp med... Men dörrarna är ju viktigare fast skåpet är ju roligare.. Jag får ta en diskussion med mig själv vad jag börjar med..

Inatt skall jag vara ledig och få sova i min säng men sen är det fyra långa nätter som gäller.. Så hela midsommarhelgen jobbar jag men det gör mig inte så mycket, jag är van sedan innan att jobba de flesta storhelger så midsommar är inte så stort för mig.. Får se pengarna jag tjänar istället ;-)

Nu önskar jag er alla en bra onsdag.. Sköt om er..

Kramen//Mia

10 kommentarer:

Vitt o Vältummat sa...

Fina lyktor du köpte. Ha det bra du med
Kram/Åsa

hemma hos lilla mej sa...

Vilka fina lyktor du köpt.Det är fräscht och somrig med turkost tycker jag.Vad kul att hälsa på vänner som man inte varit hos.Ha en skön kväll kramiz ~~~~~RITA~~~~~~

Pia sa...

Jag jobbar också i midsommar... fast jag kan ändå vara hemma tillsammans med mina nära och kära. Eftersom jag är jour och kan jobba hemifrån så funkar det!

Hoppas Du får en fin midsommar i alla fall!
Jättefin spiselhäll Du fått med alla Dina fina saker. :)

Kramar

Moonrose/ Vonneli sa...

Så vackra ljuslyktor, de gör sig verkligen där på din spishylla.
Det finns alltid att göra med hus, det blir aldrig färdigt, bara att sätta igång med nästa projekt när första är färdigt...
Ha det nu så gott!
KRAM Yvonne

~~♥ Mamma Millan ♥~~ sa...

Så söta sååå!! Tack så mycket själv för titten!!!Millan ♥

Inspiration i vitt sa...

Hej Mia, tack för titten hos mig. Så fint du har gjort det på din bricka, att tända ljus är mysigt även på sommaren.
Kram på dig/Ingela.

Patricia sa...

Ja det var söta lyktor du köpt...det är ju tråkigt med "bara" vitt så jag tycker det är fint med lite färgklickar...och jag gillar med turkost, eller rättare sagt petrol, med lite blåare ton..det kör jag som accentfärg i min butik.. =)

Skönt med en natt i sängen hemma i alla fall.. ha ha.

Kram Patricia

Vit som snö sa...

Tack för titten hos mej o vad kul att du är med i min utlottning! Nu fick jag ju hitta till en för mej helt ny härlig blogg!
Vad kul, för jag har precis fått 2 såna söta lyktor i gåva, 2 vita då, dom är såå söta!
Önskar dej en härlig midsommar!
Kram Cilla

japp sa...

Heij Mia.. spännande å se sen då när ni är klar me era byggnationer åså. alltid mycket å göra då sommarn närmar sig..men så är de nog hos de flesta tror jag.. man stressar som tokar på sommarn å har knappt tid å vila..hoppas du får njuta liite iaf i sommar, inte bara jobb å hemmjobb.

Nee, jag ska också jobba midsommarafton, men bara 6-13.. de e lugnt.. skulle egentligen jobbat natthelg, men då det är en röd helg, så utgick vår helg.. skönt.. jag HATAR natthelgerna, de är såå tunga.

Hoppas du får en härlig midsommar iaf, å att du hinner njuta lite me..kram på dej..å tack för dina gooa kommentarer.. de värmer,kram Helén.

ETT RÖTT MONOGRAM sa...

Där är vi lika, flyttar runt saker lite..Dom är jättsöta dina nya ljuslyktor. Lite trist och jobba hela helgen, men sen blir väl du ledig. Hoppas du får lite sill och sol trots att du jobbar. Glad Midsommar.
Kramar AnnaMaria

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Bloggintresserade