söndag 28 juni 2009

Härliga dagar!!

Ja vilka härliga dagar vi har haft.. Ledighet med kanonväder.. Kan man begära mer??
Igår så åkte vi till Sandviken, en strand som ligger i närheten av Sölvesborg.. Nästan inget folk alls när vi kom men det fylldes på rätt snabbt, fast det var inte så mycket som jag trodde det skulle vara..
Så här såg det ut när vi kom på förmiddagen..


Vi var här och solade i många timmar, tror att det blev 5-6 timmar.. Sambons barn och sambon badade men jag var bara nere och doppade fötterna, det räckte för det var ISKALLT.. Tyckte jag men inte barnen då förstås.. Vi hade det mysigt, hade med sallad, frallor och bullar som vi smaskade på.. Solningen gav resultat med en rejäl bränna med betoning på BRÄNNA..

Himla snyggt........ NOT!!!! Och ändå smörjde jag mig väl.. Men det röda går nog snart över till det bruna hållet och sedan flåss man väl.. Men skönt var det att tillbringa dagen på stranden.. I love it!!

När vi kom hem från stranden så bara latade vi oss ett tag och sedan på med grillen för lite god mat.. Efter maten så tog jag och sambon oss en promenad, men vad jobbigt det var att gå.. Mätta som jag vet inte vad och trötta av all utevistelse men vi gick på..

Väl hemma satt vi på altanen en bra stund och bara njöt av en härlig sommarkväll.. Tände ljus och satt och pratade.. MYSIGT!!

Denna bilden här över är en del av det jag åt till frukost i morse... Sååååå gott..
Annars har dagen idag bestått av slapp, typ matlagning och så har jag kört sonen till Kyrkhult där hans pappa bor.. Min dotter var redan i Kyrkhult, hon har sovit hos en kompis där i två nätter.. Var också inom mina föräldrar för att låna deras slipmaskin, nu måste jag ju börja med att slipa dörrarna så de blir klara någon gång och sedan skall jag ju ge mig på mitt skåp..
När jag kom hem igen så var det slut på latheten, så när sambon kört sina barn till sin mamma så drog vi på oss träningskläderna och slängde oss på cyklarna.. Cyklade de 4 minuterna till motionsslingan och så sprang vi den ett varv.. Tyvärr lyckades jag inte slå min tid men det var så himla varmt så jag var nöjd att jag kom runt.. Efter det svettiga passet så tog vi ett dopp i sjön.. Jag är ju en badkruka så det tog ett tag innan jag doppade mig men himla skönt var det när jag väl gjorde det..
Sen hem och käka jordgubbar på altanen där vi fick besök av bror min, svägerskan och brorssonen.. Alltid trevligt med besök..

Vi har fått ved idag med så han vi köpt det av kom nu ikväll och ville ha pengar så det blev en till trevlig stund på altanen, fast den blev dyrare ;-)

Nu skall jag kolla lite bloggar och sedan lägga mig och läsa min braiga bok..

God Natt på er och sov gott..

Kram
Mia

12 kommentarer:

nettan sa...

hu vilken bränna....
kram

Vitt o Vältummat sa...

Gud som du har brännt dig! Hoppas det är bättre nu och ta det lugnt i solen!!
Kram/Åsa

~~♥ Mamma Millan ♥~~ sa...

Så snyggt!!!!;)) Kan tänka mig det svir gott...i know...har med brän tupp mig idag här!!!
Idag har nog vart varmaste dagen!phuuuuu...sitter här med fläkten på:))

*SOLA * BADA * NJUUUT!!*
~~♥Önskar Millan♥~~

Moonrose/ Vonneli sa...

Hua mig vad du bränt dig....svider nog gott inatt...
Härliga strandbilder, frukostbilden... ser så mumsigt ut. Vilken härlig frukost att avnjuta.
Natti natti
Kram

hemma hos lilla mej sa...

Ajaj vad ont svider nog gott i natt.Härliga bilder du visar.Ha en skön måndag natti natti kramiz ~~~~~RITA~~~~.

Pia sa...

Låter som Du haft en härlig dag! Hoppas att Du kan sova i natt bara... med den brännan!

Ha en underbar måndag!

Kram,
Pia

Patricia sa...

Oj oj va du brännt dig... =O .. hoppas du inte får ont och frossa.

Själv har jag hållt mig i skuggan idag, inte solat alls, låter huden vila lite. Men i morron ska jag till brors stuga o hälsa på svägerskan som börjat sin semester så då lär jag nog sola lite.. =)

Jag har nyss ätit Vattenmelon, jordgubbar blev vi bjudna på i svärfars stuga idag...så gott med frukt, man orkar ju knappt äta dessa varma dagar...bra för figuren.. hi hi

Och ni ger er ut o joggar när det är så varmt...ni är galna.. =)

Kram Patricia

Ingrid sa...

Vilka fina bilder från stranden. Men det brända ser inte bra ut alls...ta det försiktigt med solens strålar. Jag har själv fått prova på baksidan av solandet - hudcancer!

~Livet i byn

japp sa...

Heij Mia.. guu, så härliga bilder.. å så härligt ni verkat ha det. Den frukosten är ju härlig.. meloner.. mmm.

Du fick dej en riktig bränna där, hoppas du slipper flagna åså. Jag är inte direkt nån solare, gillar inte att ligga och lapa sol, men visst.. när man är å badar så passar man på.

Hoppas allt är bra me dej.. nu njuter jag.. har min ledigvecka, å snart börjar semestern.. äntligen.. väntar bara på krilles semester som börjar till veckan. kram på dej vännen. Helén.

Uttan sa...

Solens trålar är sköna men ack så farliga.
Jösses vad Du blitt röd....
När det är så här varmt är jag inte alls i solen, jag söker skuggan det kanska Du måste göra i dag.
Stranden ser mysig ut.Ja man blir sugen på att bada.
Vi ser ut att få ännu en solig dag.
Ha det gott!
Kram!

Nina sa...

Hej Mia! Tack för kommentaren i min nya trevande blogg :)
Ditt inlägg andas sommar! Härligt!
Å fin blogg har du med, men det vet du ju redan att jag tycker..
Ha det gott i värmen!
Kram Nina!

Inspiration i vitt sa...

Ååå det där svider väl nu, jag blev lika bränd på ryggen förra veckan och har ont än av det, men jag förstår att ni hade det härligt på stranden en hel dag.
Kram på dig/Ingela.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Bloggintresserade