tisdag 16 juni 2009

Föll direkt

Jag kollade en länk från en blogg idag till en butik, http://alvashus.se/ ,och föll direkt för denna söta ljuskrona..

Så jag beställde två stycken.. De är inte så stora, 7 cm i diameter och 11 cm höga men jag tror att de skulle passa på min bricka på öppna spisen, och skulle de inte passa där så hittar jag säkert något annat bra ställe..

Idag har jag haft besök av en kompis och hennes två små barn.. Barnen är det full fart på hela tiden :-) Linda som kompisen heter kom för att vi skulle försöka få ihop en dag som vi skulle träffas hos dem på middag.. Eftersom jag jobbar som jag gör och hon sommarjobbar som personlig assistent i sommar så är det svårt att få ihop någon bra dag.. Men vi tror att det lyckades till slut fast det fick bli om en månad.. Linda hade med sig fika från ett konditori och jag hade med tagit fram fika, och jag som inte skall äta sånt.. Men jag tog kakan som hon hade med sig vilket jag inte borde förstås.. Den kakan med jordgubbe på.. Fantastisk god var den ju förstås men absolut inte nyttig..

Så efter de hade gått så gav jag mig av på en promenad som tog 70 minuter så lite av de kalorier jag stoppat i mig försvann men långt ifrån alla.. Skall promenera till jobbet med om nån timme och det tar ca 25 minuter så några kalorier till går bort.. Jag skall alltså försöka mig på att minska i vikt.. Jag har gått ner 10 kg och det har jag hållt i drygt ett år nu men jag skall ner ca 8 kg till och det är såååå seeeegt.. Jag har inte riktigt rätta motivationen men jag gör mitt bästa så jag iaf inte skall gå upp tills motivationen kommer tillbaka..

Nu skall jag köra och hämta pizza till sonen och hans kusin, jag själv har nyss ätit en kycklingsallad..

Ha nu en bra kväll..

Kramen

Mia

7 kommentarer:

Vitt o Vältummat sa...

Tack för din kommentar hos mig. Kronorna är jättefina. Vill också ha:-)
Jag kommer tillbaka
Kram/Åsa

Uttan sa...

Så fina ljuskronor och vilka goda kakor...
Kram!

Patricia sa...

Ja det var en söt krona du hittat, tror jag passar jättebra på brickan.

Jag fick sån värk i kväll så jag orkade inte laga mat så det blev pizza...eller jag åt en Kycklingrulle, det är nyttigare för det är ju ingen ost... alltid någe.

Men åh så gott fikabröd ni hade...blir ju riktigt sugen så här på natt-kröken.. =)
Men nu är det dax att sova, värk och trött som attan men ingen idé att lägga sig förrän ögonen går i kors för då snurrar jag bara.. =)

Ha en bra jobb-natt!
Kram Patricia

~~♥ Mamma Millan ♥~~ sa...

Hej!!!Kul att kika in här!!!Bli bjuden på sååå gott fiak bröd!! Mumsfiliabba!!!Millan ♥

lisbeth sa...

hej!
hitta din blogg idag..
åh så goa bakverk..men en stund i munnen och för alltid på rumpan..ja, ja, va duktig du är som gått ner i vikt..det har jag oxå 14 kg minus i år, mer ska det bli..hoppas jag
hälsningar Lisbeth

Fredrik Jacobsson sa...

*ler*

du är bara mänsklig vännen och du kommer att nå din målvikt snart ska du ser. ibland är man effektiv och ibland så är man mänsklig och det är inget fel men kämpa framåt för du kan så länge du inte ger upp o det vet jag vännen att du inte gör :)

njut nu livet i frihet innan du åter jobbar natt *ler*

Ha en bra midsommar du med trots de du har för dig Mia Maria.

tackar för dina ord dem är alltid uppskattade =)

*kram*

Made in Persbo...Carina sa...

Hej! Vilka söta kronor du beställt! Var i en butik i gbg i helgen som gick och där hade de fullt av vackra rositga kronor dekorerade på olika sätt. Så vackra! Är visst en svensk kille som gör dem. Lite roligt tycker jag.

Fatet med godsaker ser så läckert ut. Jag är svag för sötsaker.

Hoppas din midsommar blir fin!
Kram, Carina

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Bloggintresserade