onsdag 23 september 2009

Simning..

En härlig dag har detta varit och är.. En lugn och skön dag med sömn fram till kl 12.. Vila i soffan och sen i eftermiddag hade jag ju tänkt att ta mitt introduktionspass på gymmet men det var inte idag som det var utan i morron.. Jag hade baddräkten med så jag simmade istället.. 40 längder simmade jag först sen satte jag mig i bubbelpoolen, efter det tog jag och simmade 16 längder till så nu sitter jag nöjd i soffan...

Dessa bilder hittade jag när jag googlade Holjebadet som vårt ganska nya badhus heter här i Olofström.. Så i den övre bassängen har jag simmat idag och i bubbelpoolen här nere har jag gottat mig i.. Skönt var det..

Nu har jag precis ätit och sitter och väntar på Idol.. Gusten ligger bredvid mig.. Hade tänkt gosa med honom sen, ha honom sovandes på magen när jag kollar tv, det gillar vi båda..

Inatt är jag ledig och likaså i morron natt sen jobbar jag i helgen.. Men först njuta av ledigheten innan jag tänker på helgen..

Njut av kvällen..

Kram

Mia

13 kommentarer:

nina sa...

Attans vad duktig du är!!!
Kram Nina!
P.S. Hm.. Kommentaren funkade inte med min vanliga inloggning... :/

Malin - Ebbas änglar sa...

Din hurtbulle!!! Vad duktig du är =)
Mmmm, visst är det gosigt när dom ligger där & spinner dom små liven.... rogivande.

Ha det så bra /kram Malin ^^,

Stina sa...

Det var värst. Tänk den som kunde röra sig lite mer. Hjärtat mitt klarar inte det just nu. Men sedan...;-)

MO sa...

Javisst är det skönt att krypa upp i soffan när man har varit så duktig....Jag var med där nere o stepade ikväll, så kul det är, o jobbigt, så jag har njutit av Idol nyduschad o lagom trött i kroppen ;) Har faktiskt aldrig badat/simmat därnere än, men det ser så fint ut....

Så söt er nya familjemedlem är ,går det bra? Låter mysigt att sitta o gosa med honom i soffan. Maila är inte någon knähund precis, ja dels är hon lite för stor o sen är hon inte ett dugg kelen av sig, lite synd.

Ha de fint o njut av en skön kväll i tv-soffan, kram

hemma hos lilla mej sa...

Vilken energi du har !!!!! Vad gullig din nya familjemedlem är.Ha nu en skön kväll i soffan.Ha det gott kramizar ~~~~RITA~~~~~.

Uttan sa...

Ååå vad jag akulle behöva bada bubbel pool nu.Min kropp ömmar så jag kan nästan inte ha kläder på mej.
Mmm vad jag skulle njuta....
Så skönt att Du är lite ledig.Men då får min Man ta hand om natten utan dej i natt.....nu är han inte personlig assistent utan åker runt hos bönder och hämtar mjölk som han kör till Karlhäll i Stockholm.Så han vakar vägarna;)
Så duktig Du är och ta hand om Din kropp.
Sköt om Dej!
Kram!

Patricia sa...

Du är så flitig och hurtig med dina stavar och badhuset och snart gymmet...du borde ju försvinna, så mycket som du tränar... =)

Jag har gett upp min Detox, orkar inte engagera mig, det stöp redan i går och nu försöker jag bara tänka mig för vad jag äter och hoppas gå ner något kilo ändå... =)

Sov så gott i natt!
Kram Patricia

Honungspojkens mamma sa...

Det där såg härligt ut... Och vad helt underbart söt han är, lilla Gusten!

Kram

Zebbes mamma sa...

Hej

Tack för din gulliga kommentar inne hos mej. Alltid så roligt att få kommentarer :)

Mysig blogg du har.. Det såg ju otroligt härligt ut med badet.. :)

Ha det gott

Mvh Mia

ETT RÖTT MONOGRAM sa...

Tack för din snälla hälsning Mia. Och GUD så söt, lille Gusten, han skulle gärna få ligga på min mage också, så gott och ha en katt. Och så långt du simmat, du kommer och få starka armar och bra kondis.
Ha en toppendag
Goa kramen till dig och liten klapp till Gusten.
AnnaMaria

japp sa...

Heeij .. så duktig du varit, å så skönt du haft me.. kan tänka mej de. Är tyvärr inte simkunnig själv, så jag vet ju inte riktigt hur skönt de kan kännas å fått simma så långt..hade gärna velat lära mej..nån dag.

Visst är de trist de som hänt me hundarna här ovanför vårt område.
Nu ska visst den hunden avlivas.. trist såklart, men himla nödvändigt. Hoppas nu bara att hon lär sig av det som hänt.. för de har fått varningar förut.. å blivit tillrättavisade av vänner även.

Menmen.. endel kanske aldrig lär sig.
Nu ska jag bara göra lite käk.. sen blir det övningsköra me fia.. hoppas du får en fin kväll.. jag ska å jobba 22 ikväll.. sen går jag på helg i morrnbitti.

Ha de bra.. kram på dej. Helén.

plingan sa...

Jag och de två äldre barnen var på äventyrsbad i lördags. Härligt är det och pömsig blir man efteråt :)

Ha en skön fredag!
Kram Pernilla

Kaffe och Mazarin sa...

hej!!!
ville bara lämna ett litet fotspår av mig!!! kommer säkert hit fler gånger!!!ha en bra kväll...:)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Bloggintresserade