torsdag 3 september 2009

En höstig torsdag..

Idag är det verkligen höslikt utanför fönstret.. Det är mörkt, det regnar och det blåser.. Riktigt höstväder alltså.. Jag är glad att jag tog mig för att gå en stavrunda på morronen innan regnet började..
Efter barnen tagit sig till skolan så tog jag tag i mina stavar och började min runda, träffade en kompis som oxå skulle ta en promenad så vi gick tillsammans, trevligt.. Så sällan vi träffas så det var kul att få lite sällskap och tiden går ju fortare med då.. Vi gick snabbt så jag var dyngsur av svett när jag kom hem, men skönt var det..
Väl hemma så var ju duschen första prioritet och när jag gick upp för trappen så såg jag denna spindeln i trappfönstret, den satt på utsidan.. Jag tycker den är vacker så kameran fick så klart komma fram ur sin kameraväska och föreviga den lilla krabaten..
(klicka på bilden så blir den större)
Jag har ju varit ledig natten som gick och jag är ledig natten som kommer, skönt att få sova på natten.. Synd bara att katten inte vill vara ute eller för den delen inne en hel natt utan kommer framåt småtimmarna när man sover som bäst och vill som i natt in.. Några timmar senare jamade hon och ville ut.. *suck* Vi har funderat på att sätta en kattlucka i ett av källarfönstrena, i vår källardörr som går från köket finns det en lucka och jag tror det suttit en i garagedörren med innan men den har någon spikat igen.. Jag vill inte ha den i garagedörren för ajg vill ha stängt ut i garaget från resten av källaren, men det finns ett litet fönster i källartrappen som inte ger så mycket ljus ändå och där hade jag kunnat tänka mig en lucka.. Då kanske vi hade fått sova hela nätter.. Snart har vi ju en katt till (om ca 2-3 veckor) och de kan väl inte samordna sig och vill in samtidigt säkert så då får man upp flera gånger på en natt..
Nu skall jag kolla lite på tv innan barnen ramlar in, får ladda inför de sura minerna för att de är blöta när de kommer ;-) Ni vet tonåringar måste ju ha ngt att sura över, helst om man är tjej.. ;-)
På tal om tonåringar.. Amanda kom hem vid 21.30 tiden igår på sin moppe, för sent tycker ju jag men hon har inte samma åsikt.. Tycker inte om att hon kör moppe 1 mil i mörkret, och hon förstår inte varför.. Men hon lär förstå, fast inte förrän hon själv har barn i den åldern förmodligen..
Ha nu en riktigt bra dag med er alla härliga bloggare och icke bloggare som råkar läsa min lilla enkla blogg..
Kram
Mia

5 kommentarer:

Nina sa...

Vacker???? Nätack, jag förstorade INTE bilden ;) Skoja, men jag gillar ju inte spindlar, hur "vackra" dom än är... Är väl som med ormar för dig, gissar jag...

Nä, Amanda förstår nog inte din oro förrän hon sitter där själv nån natt och väntar.. Skönt att det gick bra iaf.

Ha det toppen!
Kram Nina!

Nettan sa...

HU FÖR DEN... SÅ BRA ATT DEN ÄR UTE ...
. KRAM n

~~♥ Mamma Millan ♥~~ sa...

Hallojsan!!
Ja visst är det HÖST nu..på både gott o ont...mysigt att mysa o tända ljus...krypa ner under en filt...men inte allt hällregn vi haft idag;)

Förstår din oro..skulle vart hysterisk!!

Kram Millan♥

Ebbas änglar sa...

Ja, jag har oxå en mopedåkande 16-åring. Mycke oro innan dom är hemkomna. Kattväckning framåt småtimmarna är ju oxå något jag känner till!!! Vi brukar stänga våra sovrumsdörrar, annars får man ju ingen ro. =)

hoppas du får en bra helg / kram Malin^^,

Annas skattkammare sa...

Hej! Vilken läskig spindel.. brr.. jag ryser när jag ser dem. Vet egentligen inte varför, för de har ju inte gjort mig något men.. =) Härligt med stavgång på morgonen! Kattvak låter inget vidare- mina föräldrar har en kattlucka som styrs av kattens halsband- väldigt smart eftersom inga andra katter eller andra kan komma in! =)
Trevlig helg!
Kram /Anna

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Bloggintresserade