onsdag 16 september 2009

Simning och jobb..

Så var det onsdag, snart fredag och jag har en ledig helg, det skall bli skönt, har ju jobbat två helger på raken nu.. Fast först skall jag jobba två nätter nu innan jag får ha tre goa nätter ledigt..
Dagen idag började med uppstigning kl 7 för att se till att mina barn kom upp ur den varma sängen.. De dagar då jag inte jobbat natt så väcker jag dem, och det bara för att jag vill, tycker det är rätt gott att få göra det ibland..
När de kommit iväg till skolan så gick jag och lade mig igen och somnade om, sov i ca 2½ timme.. När jag vaknade så åt jag liten lätt frukost och sen packade jag en väska och körde ner till simhallen.. Simmade 40 längder vilket är 1000 meter.. Simma är inget jag älskar men det är bra träning.. Nästa vecka skall jag ju börja på gymmet och det skall däremot bli kul..

Dagens bilder fick bli på mina orkideér jag har i köket, kom inte på något annat att plåta.. Jag har fyra stycken i ena köksfönstret varav tre av dem blommar, alla är vita och alla har jag fått av vänner.. Jag gillar orkideér och hade gärna haft fler och gärna i andra färger med..

I förgår miste jorden en stor skådespelare, Patrick Swayze.. Han har ju gjort många filmer och har varit med i en del serier, men jag och väldigt många med mig har nog det mesta minnet från Dirty Dancing, iaf de av det kvinnliga könet.. Jag älskade Dirty Dancing.. Jag har väl aldrig tyckt att Patrick varit så snygg som många andra tyckte men han hade DET i de filmer jag sett med honom och definitivt i Dirty Dancing.. En sån kille ville man ju ha, en som var vältränad, tuff och kunde dansa som en Gud.. *suck* Men nu finns han ju inte i detta jordeliv mer och han dog alldeles för tidigt, 57 år är ju för tidigt.. Cancer är ingen kul sjukdom och den skördar för många liv..
Här skall jag bjuda på en scen ur Dirty Dancing för att vi skall minnas Patrick Swayze..
R.I.P


Nu är det snart Idol och det skall jag titta på hade jag tänkt och sen är det snart dags att ta sig till jobbet efter det..

Ha en bra kväll, natt och torsdag..

Kram

Mia

5 kommentarer:

Ann-louise sa...

Ja visst var han en goding Patrick S. Man riktigt känner hetten dom emellan, "nobody puts Baby in a corner.." Åååå varför var det inte jag..:)

Nina sa...

Håller med dig, snygg var han väl inte direkt, men hade lixom DET, och blev ju snygg ändå på nåt vis. Gillar oxå den filmen :)

Vilka fina bilder, som vanligt! Jar tycker dom är så vackra när dom blommar, men tråkiga däremellan. Vi har en som svärfar fick när han fyllde 80, så vi har den som minne av honom. Den är gul och brukar blomma med ett par tre stänglar åt gången :)

Ha det så bra!
Kram Nina!
P.S. Duktig å simma var du allt!! :)

Patricia sa...

Fasen va du är duktig och tränar och har dig... =)

Och vilka fina orkidéer du har, jag gillar med orkidéer men har inga just nu.

Åh ja vilken sorgens dag när Patrick Swayze gick bort... =(
Jag tillhör dem som var stört-kär i honom när filmen Dirty Dancing kom... hi hi. Jag tror jag såg den 3 ggr på bio och så hyrde jag videon och kopierade och såg hur många gånger som helst...och satt och dreglade framför TV:n... ha ha..jag tyckte han var skiiiit snygg!!!.. hi hi.

Ha det så bra på jobbet i kväll!
Kram Patricia

Uttan sa...

Dirty Dancing jag undrar hur många gånger jag sett den Massor!!!!
Lyckat jag har också orkidéer på min blogg idag.Nu blommar de verkligen så fint.Kul!
Men oj vad du simmat idag.Duktigt.
Skönt att Du får vara lite ledig nu.
Ha en bra ledighet och hoppas du kan sova.
Kramar!

Vitt o Vältummat sa...

Skönt att få lov att somna om. Den sömnen är guld värd! Mysigt
Kram/Åsa

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Bloggintresserade