lördag 26 september 2009

Hårdrock och kalas..

Idag har det varit en ganska jobbig dag och det kommer bli en jobbig natt.. Ja på grund av för lite sömn då alltså.. Jag har sovit lite drygt två timmar idag, hade ställt klockan på 12.15 för att jag skulle åka till Kyrkhult och kolla på bandet min son är med i.. Iron Force heter de.. Detta var deras första spelning inför folk.. De var riktigt duktiga.. *stolt mamma* De har ju ett hårdrocksband och inte så våldsamt hård hårdrock så det är musik jag gillar.. Jag var ju där för att plåta dem så klart och givetvis för att lyssna.. Och så var jag roddare med, fick ju hjälpa dem att bära alla saker efter spelningen..

Min son, Johannes, som spelar bas..

När vi kom hem blev det en snabb latstund innan det var dags att pallra sig iväg igen och denna gång för att fira Patricks pappa som fyller år idag.. Han bjöd på Kina restaurang och sedan på tårta hemma hos dem.. Gott som tusan och jag krängde så klart för mycket som vanligt..

Sen var det hem igen en stund, låg och gosade med Gusten i soffan och sen bar det av till jobbet.. Trött som en get är jag så det får bli några vändor ut på altanen för att få lite friskluft i natt för att kunna hålla mig vaken.. Ser verkligen fram emot i morron bitti då jag får köra hem och SOVA.. Längtar efter sängen redan och då har jag knappt 9 timmar kvar att jobba.. *gäsp* Sen en natt till och sen har jag ledigt två nätter, skall bli skönt..

Avslutar med en låt som Iron Force spelar för er... Det är alltså min son Johannes Lundström på bas, på sång är det min kompis Annas bror Anders Bengtsson, på gitarr är det min brors pojk Tobias Johansson och på trummor är det Andreas Svensson..

Sov gott ni som får och ha en bra söndag med mycket upplevelser..

Kram

Mia

2 kommentarer:

Nina sa...

Duktiga killar! :) Klart du inte ville missa det!! Hoppas du har orkat hela natten!

Kram Nina!

Helena sa...

Dom var riktigt duktiga.
Tack än en gång för alla fina bilder!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Bloggintresserade