söndag 6 september 2009

Kusinträff och friidrottstävling..

Söndag kväll.. Ja helgerna går fort även när man jobbar.. Fast jag har ju faktiskt varit ledig en natt, natten som var..
Vi var ju på kusinträff igår och det var hur trevligt som helst.. Tyvärr så var det tre kusiner som inte kunde komma så vi var bara 4 kusiner (jag, min bror och två kusiner till oss).. Och så våra respektive då och så 8 ungdomar..
Vi åt och pratade och hade jättetrevligt.. De bor bara tre mil från oss men ändå blir man inte färdig att träffas mer..
En av mina kusiner hade gjort en tipsrunda som handlade om vår släkt.. Jag hade bara 9 rätt av 13, dåligt av mig men jag kom på delad tredje plats fast överlät hela priset till den andra tredjeplatsaren som var min ena kusins son.. :-)
Jag tog en del bilder igår men här visar jag bara min kusins fina hund Bellman..

Idag har varit en ganska lugn dag.. Vid ett tiden traskade jag ner till Dannfältet (idrottsplatsen) tillsammans med min kamera.. En kille (13 år)jag känner skulle springa 200 meter så jag ville prova min kamera på mer fartfyllda grenar.. Tyvärr gick han inte vidare men hörde med hans föräldrar att han slagit personbästa ett par omgångar i helgen och det är ju kanon..

Här på bilden har han sprungit ca 100 meter, halva kvar, han sprang utav bara den..

Ikväll har jag varit i Karlshamn och hämtat sonen som kom med bussen 19.40.. Han har ju varit hos tjejen i helgen.. De var hos tjejens syster i Oskarshamn.. Han hade suttit på bussen i nästan 3,5 timmar och var rejält hungrig när han kom så jag körde inom och köpte mat på McDonalds till honom, för mig blev det bara en dricka..

Väl hemma igen så var det bara att ta det lugnt och sedan bege sig till jobbet..

Ha nu det så himla bra mina läsare..

Kram

Mia

4 kommentarer:

Nina sa...

Ja, det var ju synd att inte alla kusiner kunde den här gången, men ni blev ju ett gäng ändå, och trevligt hade ni ju :)

Ha en fin måndag!
Kram Nina!

Uttan sa...

Trevlig helg Du haft.
Bellman är ju bara såååå söt!
Ha en fin Måndag!
Kram!

Helan sa...

Heij.. NU ska jag försöka börja svara på alla mina kommentarer jag fått då jag jobbat å de i helgen.
joo, brännsåret är fint nu.. någesånär iaf..det varken svider eller så, å jag kan ha det öppet nu, men såklart blir det ett fult ärr där..itne kul alls.

Nu är äpplena på det trädet slut, inväntar det andra som har lite senare äpplen, men de är nog snart klara de me..de är faktiskt gooa de me, om än den var något sur då jag åt den sist..förra veckan.
Men den som väntar på nåt gott.....

Så duktig grabben där var.. personbästa är ju inte illa å slå.. han kan gå långt då, å bara man har viljan så.

Kul me kusinträffen.. trist att inte alla kom, de hade varit ännu skojjigare ju.
De var längesen vi hade nåt sånt.. jag har ju halva släkten här uppöver å halva i skåne me omnejd.. men det är ju skitskoj att ha lite blandade län i arvet.

Nepp, nu ska jag ta mej vidare i bloggen.. ha de så bra gooa du.. tack för dina gooa kommentarer..kram på dej.Helén.

mo sa...

Hej hej, tack för kommentaren hos mig, ja som du har märkt har jag varit mer än lovligt frånvarande....nu är det skärpning som gäller ;)

Du behöver visst inte skämmas för ert sovrum, det är jättefint, o ibland får man ju "stå" tillbaka när man har barn, det är ju viktigare att de får ha ett varsitt rum. Den där gröna mattan som ni köpt till vardagsrummet är helskön med, syrran har den i sitt vardagsrum oxå, snyggt.

Ja mc-donalds mat blev det för oss med i helgen (ja inte för dig då), det är inte alls dumt när man är i stan (Växjö blev det denna gången) o blir akut hungrig, kram på dig

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Bloggintresserade