onsdag 9 september 2009

Deppigt och glatt..

Det där lät ju kluvet, med både glatt och deppigt, eller tvärtom skall det ju vara ;-) Jag startade min dag med att vara deppig.. Varför vet jag inte, kände mig bara ledsen och deppad.. Jag var nog inget roligt sällskap i förmiddags för min käre sambo, kan tänka mig att han tyckte jag var allmänt sur och det ber jag om ursäkt för.. Men ibland känns det ju trist och en sån dag var det idag.. Men jag hade tur för det gick över ju längre dagen gick..

Promenerade till Alviva på eftermiddagen för att få mitt friskvårdsintyg påskrivet.. Vi får 1000 kr från arbetsgivaren som vi får använda till ngt som har med friskvård attgöra.. Jag skall ha mitt till gymmet som är i badhuset här i Olofström.. Jag skall ha ett halvårskort och det kostar 1600 kr, så jag får lägga till 600 själv.. På måndag skall jag ner och betala det och samtidigt be om en tid med en kille där nere som skall hjälpa mig med ett program.. Så jag hoppas att jag kommit igång på onsdag nästa vecka, sen är det minst 2 gånger i veckan som gäller..

När jag satt på FB idag så började jag prata med en kompis, hon skulle ut och rida.. Innan har hon sagt att hon gärna vill att jag fotograferar henne och hennes häst så vi bestämde att jag skulle hänga med ut till hästen ikväll.. En del rätt bra bilder blev det men jag är inte helt nöjd.. Ett bättre ljus hade gillats så vi kanske skall göra det en dag till fast på förmiddagen istället då det oftast är bättre ljus.. Sen är det svårt att ta rörliga bilder även om jag ställt in kameran på rörligt.. Men jag tar ju detta som lärlingsjobb så det är bara att träna så jag blir bättre..


Kul var det att plåta och jag ser fram emot flera fotograferingstillfällen..
Tre kompisar har frågat om jag vill ta bilder på deras barn och det ställer jag gärna upp på.. Men jag har varnat dem att jag inte är så van att ta på barn men att jag gärna vill öva mig på det.. Barn och djur är svårt att ta bra bilder på, de gör ju sällan som man vill.. Det skall bli så kul att ta bilder på deras barn och det är så kul att de gillar mina bilder så pass mycket att de vill ge mig det stora uppdraget att ta bilder på deras barn..
Om ett par minuter kommer sambon hem från jobbet och snart är det dax att sova.. I morron börjar natt ett av mina fyra nätter..
Ha en bra torsdag..
Kram
Mia

5 kommentarer:

Nina sa...

Phu! När jag såg rubriken trodde jag att det hänt nåt.. Men det var bara vanlig "depp" så det var ju inte så farligt. Så är det ju ibland och det var ju skönt att det gick över under dagen :)

Kanonfin bild på hästarna, den översta!
Ja, djur och barn kräver lite extra tid och tålamod. Vad roligt att du får lite fotouppdrag! Du är ju redan duktig men ju mer du övar desto mer lär du dig ju.

Ha det nu så bra, Mia!
Kram Nina!

Ofelias Hus sa...

Ja, så där är det vissa dagar...man kan ju inte vara glad jämt!

Jättefina bilder på hästarna, du är ju jättedduktig!!

Kram,
Anette

Helan sa...

Heeij.. joo, där har jag me tagit flera bakrunder ifrån, men nu har de ingen som jag riktigt gillar mer, är så less alla... får kika in då å då å se OM de kommer in nytt.

Har testat så många olika, från olika ställen, men många är ju så himla tjorviga.. thecutestblogontheblock är ju ändå väldigt lätta å installera åså.

Så fina bilder på hästarna å de.. vackert.
Skönt å få komma igång å träna.. hoppas de ska gå bra för dej.

neee.. nu ska jag sätta lite fart här, men tuusen tack för ditt förslag.. jättesnällt å komma me förslag.. kram på dej. Helén.

ETT RÖTT MONOGRAM sa...

Du har rätt med ljuset, det har jag också märkt. det är ett helt annat på fm. Men dina bilder är jättebra, den översta är ju kanon! Och så kul och fota barn.
Kramar
AnnaMaria

MO sa...

Ja varför är man deppig ibland, det behöver ju inte alltid vara något särskilt som hänt utan man bara känner sig nere....o det kan man väl få tillåta sig ibland (kan ju vara bra o förvarna omgivningen bara ;). Tur att det vände o du blev gladare framåt dagen.

Ja gymmet är ju finfint, men ack så tråkigt, tycker jag..tyvärr ska jag säga för det är ju jättebra träning. Nej jag föredrar långa raska promenader o step up..Det är så superkul, o jobbigt.

Ha de fint, kram

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Bloggintresserade