torsdag 24 september 2009

Gym, härliga gym..

Nu äntligen har jag gjort min introduktion på gymmets alla maskiner.. Så nu är jag snart igång på riktigt.. På måndag hade jag tänkt att ta mitt första riktiga pass.. Idag har jag blivit visad de maskiner i det nybörjar program jag har fått av Gary på gymmet.. Jag fick ju såklart testa alla så lite träning har det blivit idag med.. Det skall bli så kul att komma igång med gymträning igen, det är flera år sedan sist.. Och jag behöver det verkligen.. Behöver bl.a stärka min rygg och mina axlar, och så träna magen så klart..
Nu sitter jag och sonen i mörkret med mysiga ljus tända.. Idag har det verkligen varit höst.. Det har regnat, blåst och så lite sol emellanåt på det..
Jag skall snart ge mig upp i Johannes rum för att titta på Idol, Johannes sitter och tittar på en Blue ray film här på stora tv'n, det funker inte så bra på hans tv..

Idag har vi varit ute i tid, GOD TID.. Såg annons om att Spamalot skall gå i Malmö nästa år.. Idag är det exakt ett år tills den har premiär.. Så vi har bokat 4 biljetter, min bror och hans fru skall oxå med.. Den 25/9-2010 skall vi se den, på min sambos födelsedag nästa år.. Kul skall det bli och roligt att se fram emot..

Ja ni som läste ordentligt förstår ju då att Patrick fyller år i morgon.. Vi skall bara fira det lite lätt, han och jag, i morgon.. Han skall så klart få presenter av mig vilket jag inte avslöjar idag om han nu skulle få för sig att läsa detta.. Sen på kvällen skall jag göra kycklingroulader med potatisgratäng till.. Han skall börja jobba tidigare i morron och därmed oxå sluta tidigare så vi hinner träffas lite innan det är dags för mig att bege mig till jobbet..

Nä nu skall jag fixa något lätt att äta och sen ta mig upp till Johannes rum.. Tar magvärmaren Gusten med mig upp om inte Johannes hinner sno åt sig honom först..

Ha en bra mysig höstkväll..

Kram

Mia

6 kommentarer:

Nina sa...

Lycka till med gymmet! Skulle sitta fint på min rygg å mage med, men jag tycker det är så trååååkigt! ;) Kanske skulle det vara kul om man hade nån att gå med, men här får man ett nyckelkort å är säkert oftast helt ensam...

Ha nu ett fint födelsedagsfirande imorrn!

Kram Nina!

Mitt Måleri sa...

hej
tack för din goa kommentar =) ja de är ju tyvärr risken man får ta när man sätter upp nåt, men vi får hoppas på de bästa.
kram pia

Patricia sa...

Åh va härligt få träna på Gym...det är med flera år och kilon sen jag gjorde, eller klarade av rättare sagt... =/

Ha en skön kväll!
Kram Patricia

Uttan sa...

Så kul m Gym Lycka till! Duktigt!
Jag har tränat på Gym förr men nu e de slutt på det.Men jag behöver stärka ryggen jag också på nått sätt.

Ha det gott!
Kram!

Plupps krypin sa...

Duktigt att gymma. Jag är dålig på det.
Låter som om ni får en mysig dag.
Trevlig helg
Yvonne

Helan sa...

Heeij.. du säger "not så snyggt".. å jag säger även "NOT SÅ BEKVÄMT".. NOT SÅ NICE.. hmmm.. usch, mitt micheline-däck de sitter där som ett stort lastbilsdäck, å inte är de ruckbart heller..ojojoj..
hhahhahaa.. nee, ja skojja bara.
Men skönt å få komma å träna å de mår man ju så gott av.
jag tränade mycket förut.. gick ju ner 36kg, lite fööör fort, men höll det iaf i 6 år.. himla skönt.

Nu ska de väck igen.. på nåt sätt, men HUUUR!

Hoppas ni får en underbar helg, å ett stort grattis till guuben, så kul att ni bokat å ska de den.. kan bli en himla fin upplevelse.
Önskar er fin kväll..kram Helén.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Bloggintresserade