fredag 11 september 2009

Inlägg nummer 100!!!

Redan nummer 100.. Vad snabbt detta gick då.. Tänk att jag har haft så mycket att skriva om.. Eller, jag kanske egentligen inte haft så mycket som har hänt men har skrivit ändå, och det för att jag tycker det är kul..
Sedan jag lade till min besöksräknare så ser jag att besöken ökar.. I början låg det på runt 10 besökare per dag och nu ligger det på runt 40.. Ja det kan ju tyckas att det inte är så många men jag är så glad att det finns nån som vill läsa om min vardag..
Och så alla gulliga kommentarer man får, jag blir så glad var gång jag ser att jag fått en ny kommentar, att någon tar sig tid att skriva några ord.. Tänk vad lite som kan göra oss glada..
Jag försöker skriva kommentarer hos alla jag är inne hos, kanske inte var dag men de mesta dagarna iaf..

Natten som gick jobbade jag, första natten av fyra nu i helgen.. Sov relativt bra idag fram till kl 14.30, var bara uppe en gång men somnade om snabbt igen..
När jag ätit frukost och låtit det landa i magen så tog jag tag i mina stavar och gick en superrask promenad med dem och med min bok i öronen, jag var helt genomsvett när jag kom hem..
Stötte på flugsvampen här uppe så mobilkameran fick åka fram och tjänstgöra.. Även när jag gick förbi de söta spökena som någon har satt på en sten i skogen så fick mobilkameran jobba lite.. Tycker de är så söta..

När jag kom hem så tog jag tag i mina blommor jag köpte i förgår.. De blommor jag har haft i sommar i min balkonglåda som jag har under det ena köksfönstret har gjort sitt så de är nu kastade.. Nu får jag hoppas dessa blommor håller lite...

Nu skall jag snart börja med att laga mat här, potatisgratäng, kyckling och en god sallad.. Patrick jobbar eftermiddag och kommer hem lite innan 20, så då skall maten vara klar så äter vi till Idol idag..

På tal om Idol, såg ni det igår?? Två av dem som var med igår gick rakt in i hjärtat, Mariette och Calle.. Vilka röster!! Nu har jag fyra favoriter som jag hoppas är med fram till slutet..

Här skall ni få höra Calle med Walking in Memphis.. Njut!!

Ha nu en bra fredagskväll och en bra helg..

Kram
Mia

Ps.. Det blev gardiner utan omtag.. Tack för alla råd.. :-) Ds..

5 kommentarer:

Ann-louise sa...

Som jag sagt innan så gillar jag att läsa din blogg..kanske för att vi känner varandra. Och, vad roligt det är att se dina bilder..Ha nu en skön helg trots arbete, ta tillvara på den lediga tiden.Kramelikramar Tutti

Nina sa...

Grattis till det 100:e inlägget! :) Vad fint du gjort med lite nya bilder. Å flugsvampen var oxå fin, förstås!

Jag håller med dig, man blir så glad över varje kommentar om det så bara står "Hej" Då vet man att bloggen är läst. Att några tar sig tiden att skriva lite, det värmer. Jag brukar oxå försöka skriva en liten hälsning för det mesta.

Ha det nu så bra!
Kram Nina!

Nettan sa...

många fler inlägg vill vi ha... och bilder.... kram N

Uttan sa...

Ja du tänk att Calle gick rakt in i mitt hjärta också.
Vilken Kille!
Det verkar vara en skön lirare ;)

Ha en go Jobbnatt och
En fin Lördag!
Kram!

Fyra årstider ღ My Lovely Four Seasons sa...

Din blogg är så personlig och mysig. Håller med om de tävlande i idol. De var så duktiga.
Kram Lotta ♥...och jag hinner heller sällan runt till alla...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Bloggintresserade