onsdag 2 september 2009

Dagen mitt i veckan..

Ja nu är det redan onsdag.. Första onsdagen i september, och ja den är ju t.o.m snart slut.. Jag har ju jobbat två nätter, varit på möte på jobbet idag och nu skall jag vara ledig i två nätter.. På fredag kväll går jag på igen och igentligen så skall jag jobba tre nätter men har tagit semester natten lö-sö då vi skall på kusinträff..

Vi är inte så många kusiner men det skall ju bli lika kul att träffa dem ändå :-D Så det ser jag fram emot.. Tre eller fyra kusiner till mig skall jag träffa och deras respektive och barn och så min bror med då förstås..

Idag fick jag ett paket i brevlådan.. Hade helt glömt bort att jag hade beställt ett välkomsterbjudande från Fest & Gäst.. Jag brukar ta erbjudande typ detta och sedan säga upp prenumerationen direkt, så även denna gång.. I paketet var det en fin duk, en rund bricka, några ljus som ser ut som stenar, vit sand, servetter med stenar tryckt på och en kokbok.. Himla fint faktsikt.. Vet inte riktigt vart jag skall placera det men hittar säkert ett bra ställe vad det lider..

Har ju varit på möte på jobbet idag så mycket annat har jag inte hunnit då jag sovit på fm och sedan fixat lite här hemma.. Nu skall jag slänga mig i soffan en stund och vänta på min dotter.. Hon är hos kompis i Kyrkhult och skall köra moppe hem.. Jag ville hon skulle köra medans det fortfarande var ljust, men varför lyssna på sin mamma.. Så nu sitter jag och är lite orolig här och hoppas att hon snart kommer.. Ringde innan och påpekade att hon skulle köra nu.. Så jag hoppas att jag snart hör det hemska moppeljudet..

Sov Gott alla..

Kram
Mia

7 kommentarer:

Nettan sa...

ha 2 sköna lediga dagar.... kramN

Uttan sa...

Så kul med kusin träff.
Ja tänk att man får vara orolig för sina barn jämt och det går aldrig över jag har ju fått tre barnbarn som jag också oroar mej för ibland.
Hoppas hon kommit hem, det blir ju mörkt så fort nu det kanske inte hon tänkte på bara ;)
Natt i natt!
Kram!

Patricia sa...

Skönt med lite lediga dagar..och kul med Kusinträff. Det brukade vi ha med under många år men nu har det runnit ut i sanden och inte blivit något på flera år, kanske skulle ta upp traditionen igen till nästa vår/sommar... =)

Ha det så gött!
Kram Patricia

Nina sa...

Vad roligt att träffa kusinerna. Jag har tyvärr ingen kontakt med mina.
Hoppas moppeljudet kom, inte alltför sent.
Ha det nu så bra!
Kram Nina!

Tanja sa...

Sådär brukar jag också göra... anta erbjudanden o sen säga upp.. men jag antar att vi inte är ensamma om det ;-)

Hoppas moppetjejen dök upp i tid. Kan tänka att det är jobbigt o ha tonåringar så sett..

Tanja

moonroose sa...

Kul med kusinträff, själv vet jag inte när jag träffade mina kusiner senast, men några har jag fått kontakt med nu genom fb, :) kul! så kanske kan det bli en träff så småningom.
Man får verkligen passa på när erbjudandena kommer, är det något riktigt fint så, varför inte..
Att vara en orolig mamma, ja jag vet hur det är när de är ute på vägarna sena kvällar, inte blir det bättre ju äldre de blir heller.
Ha nu goa arbetsnätter, ta hand om dig och vila däremellan ordentligt.
Kramisar
Yvonne

ETT RÖTT MONOGRAM sa...

Så brukar jag göra också, ta en prenumeration för att det är en fin present. Och billigt brukar det vara, rena vinsten! Ser ut som bra saker du fick. Hoppas att tejen kom hem i tid.
Goa kramen till dig
AnnaMaria

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Bloggintresserade