söndag 20 september 2009

Vikingamarknad..

Vilken natt.. Jag har sovit urdåligt.. Och det på grund av två saker, katten och dottern med översovande kompis.. Katten kan jag väl egentligen inte skylla på för han låg bredvid min kudde och sov hela natten, men jag är ju inte van att ha ett djur där så det var svårt att sova med honom där men ack så mysigt.. Så det skall jag absolut vänja mig vid för där vill jag ha honom :-)

Men så var det då dottern och hennes kompis som sov över.. de var inte högljudda så det kan jag inte klaga på, men eftersom jag sov så dåligt ändå i natt så hörde ju jag så fort de var uppe och gick, Amanda har rummet ovanför vårt sovrum, och uppe var de till kl 4.. Så gissa om jag är trött idag.. Skall bli gott att ha ännu en natt som jag får sova hemma..

Igår och idag så har det varit Vikingamarknad i Näsum som ligger ca 1,5 mil härifrån, så idag tog vi oss dit.. Det var en mysig liten marknad där alla som "jobbade" på marknaden var tidsenligt klädda.. Det visades hur man smed, man bakade pinnbröd, bakade pannkakor över öppen eld och en hel del annat kull.. Man sålde en mängd hantverk.. Visar tre bilder här under men vill man se mer bilder som jag tagit idag så kan man klicka HÄR så kommer man till min sida där jag lägger in bilder..

Nu är sambon och hans döttrar på hockey för att kolla om vårat lag Steelers vinner mot Gislaved, sen skall sambon köra sina flickor till deras mamma.. Mina barn är med deras pappa hemma hos deras farmor, Johannes kommer tillbaka och skall stanna några dagar till men Amanda följer med sin pappa hem idag..
Jag skall när Johannes kommer hem, han har inga nycklar med sig, ta tag i mina stavar och promenera en runda med en bok i öronen, måste röra på mig nu.. Ta tag i mitt motionerande så jag mår så där bra som jag gör när jag motionerar regelbundet.. Det är då jag är piggare och det är då jag får lite mer energi att göra lite här hemma.. Så motion, here I come!!
Njut vidare av den vackra söndagen med den sköna solen som värmer oss idag..
Kram
Mia

5 kommentarer:

Skalmans mamma sa...

Halloj!

Du har en utmaning inne hos mig om du orkar och vill!

Kram

Vita drömmar och choklad sa...

Hej Mia!
Ja tonårsdöttrar kan nog åxå hålla oss mammor uppe om nätterna ;)
Än så länge är ju mina rätt små men som ammas (lillkillen) och kissar (stora killen) på natten.
Jättefina kort du tagit med din nya kamera.
Ha en fortsatt trevlig kväll!
Kram Camilla

Made in Persbo...Carina sa...

Hej hej!
Åh, vikingamarknad var det längesedan jag var på nu. Ett tag var jag ofta på sådana...under vikingatiden...*fniss*. Har tom en egensydd vikingaklänning ;)

Hoppas du får sova riktigt gott inatt!
Kram, Carina

Nina sa...

Mysigt med kissekatt brevid huvudkudden :) Åke och Sune får inte vara i sovrummet än, för när dom är vid huvudkudden så sover dom inte... Snarare flyger över huvet, eller nåt, haha! Hoppas dom lugnar sig efter kastreringen, har hört att dom brukar det...

Vilken spännande marknad ni har varit på! Lite annorlunda. Låter skoj!

Hoppas du sover gott inatt nu!
Kram Nina!

Patricia sa...

Ja du jag vet hur det är med ungdomar ovanför sovrumstaket... ha ha. Jag kan bli tokig på Alex när han är uppe sent på nätterna, jag hör ju var gång han flyttar data-stolen o.s.v.... =)

Va kul med sån lite annorlunda marknad.. =)

Tack för utmaningen, ska fundera hur jag ska beskriva din blogg med ett ord.. =)

Kram Patricia

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Bloggintresserade