måndag 14 september 2009

Ärenden och bakning..

Äntligen har jag jobbat de fyra nätter jag hade i ett svep, 41 timmar och 20 minuter på fyra nätter har jag jobbat nu.. Idag har jag bara sovit typ 3 timmar, brukar inte sova mer då jag skall vara sovandes i MIN säng i natt :-)
Idag har det varit mycket här.. När jag vaknade så var det frukost som åkte ner och sedan var det att ut i byn för lite ärenden.. Först Hemmabutiken för att be dem skicka en reperatör eftersom vår frys uppfört sig märkligt, det skulle ta en till fem dagar innan de skulle komma.. For sedan ner till simhallen för att fixa ett sim/gymkort.. Så på onsdag nästa vecka skall jag börja på gymmet, han som skall visa redskapen och som skall göra ett träningsschema till är på semester och är tillbaka nästa vecka.. Så då skall jag äntligen börja träna ordentligt..
Medans jag var i simhallen så ringde reperatören som ville komma direkt så det var bara att köra hem, jag skulle handlat med.. Men nu är frysen lagad iaf och det känns ju bra..
När Patrick kom hem från jobbet så körde vi till banken i Kyrkhult där vi hade ett möte bokat, 2,5 timmar tog det där.. *pust* Gissa om jag var trött sen efter den lilla sömn jag fått..
Körde hem Patrick som fick börja fixa maten och jag körde och handlade..
Nu ikväll har jag bakat frallor som vi skall ha i morron på jobbet, vi har ett långmöte och min tur att ta med fika, frallor fick det bli denna gången..
Hämtat Amanda i Kyrkhult har jag med gjort ikväll och nu är jag skittrött rent ut sagt så nu skall jag alldeles strax krypa till kojs och SOVA!!!

God Natt på er alla, vi ses säkert i morron även om det är en hektisk dag även då..

Kram

Mia

4 kommentarer:

Uttan sa...

Å så goda frallorna ser ut kan känna hur gott det doftar....
Men de får man drömma om nu när man håller igen.
Skönt att de kunde fixa frysen.
Spännande med gym.

Natt i natt!
Kram!

Nina sa...

Jag förstår att du var trött innan du kröp isäng! Hoppas du har sovit ordentligt inatt!

Nybakade frallor... nästan så jag skulle vilja vara med på mötet ;)

Önskar dig en bra dag!
Kram Nina!

Veronica sa...

Mmm dina frallor ser goda ut:)
Måste berömma dig din bloggsida är fantastisk fin & du skriver väldigt bra:)Läser din blogg varje dag. Ha en bra dag kram

Ps. skulle bli glad om du vill skriva ut ditt recept gärna fler om du har:)

Pia sa...

Trots att Du jobbar natt så är Du alltid så supereffektiv!

Jag fattar inte hur Du orkar blogga varje dag också... för min del så hinner jag inte det.

Kram till Dig!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Bloggintresserade