onsdag 30 september 2009

Simning, föräldrarmöte och jobb..

Igår var jag lite lat.. Orkade inte blogga.. Men jag läste de bloggar jag följer och jag kommenterade.. Tycker det är kul att kommentera och då oxå visa att man varit där..

Fast lat på motion var jag ju inte.. Jag promenerade 50 minuter på förmiddagen, cyklade 20 minuter mitt på dagen och så promenerade jag ca 30 minuter på kvällen.. Annars gjorde jag inte så mycket igår mer än det vanliga med tvätt, matlagning och städning..

Idag har jag varit nere i vår simhall och gjort 40 längder vilket är 1000 meter.. Har lite träningsvärk efter styrketräningen i måndags så det var lite segt men det gick.. Tog ett avslut i bubbelbadets värme innan jag duschade och sedan körde och handlade på Willys.. Där hade de fina ljung så det köpte jag men jag missade en, har ju två krukor på trappen men köpte bara till den ena så det får nog bli en ljung till i morron.. Köpte oxå prydnadspumpa men det blev bara en till trappen, de andra var inte så fina och så vill jag ha någon annan sort med så det ser lite ynkligt ut, men det skall bli bättre, jag lovar :-) Bjuder här på lite bilder på den fina ljungen..



Nu skall jag alldeles strax promenera till Amandas skola för att vara med på föräldrarmöte, hon går i nian.. Hoppas det inte drar ut på tiden så jag hinner hem och slänga mig i soffan en stund innan jag skall ge mig iväg till jobbet.. Två nätters jobb nu sedan ledig tre..
Ha en bra kväll alla..
Kram
Mia

13 kommentarer:

Kaffe och Mazarin sa...

du får oxå ha en bra kväll!!!!kramiz

Nina sa...

Ja, och jag blir så glad varje gång du tittat in å kommenterat! :) Jag brukar oxå försöka skriva nåt i dom bloggar jag besöker. För det mesta.

Vad du är himlans duktig med motionen! Hoppas det ger ett positivt resultat på vågen med! *tummar hållna*

Må så gott!
Kram Nina!
P.S. Fina blommor å fina bilder! :)

hemma hos lilla mej sa...

Vad fint du har gjort ute.Hoppas mötet går snabbt så du kan slappa lite innan du ska till jobbet.Ha en bra natt kramizar ~~~~RITA~~~~.

Helena sa...

Jag gillar dina bilder o att du är så bra på att skriva små kommentarer, tack!
Tur att ni är många i familjen när nyklar glöms av alla!
=)

Unknown sa...

Vad fint du gjort ute och vilka härliga bilder! Blir också sugen på att pynta lite, men är inte så bra på det! Kramelikram Tutti

Inspiration i vitt sa...

Hej Mia, om jag hade hälften av din energi till att sporta skulle jag vara sååå lycklig. Härligt för själen att röra på sig och må bra.
Så fint du har gjort hos dig.
Kram på dig/Ingela.

Pia sa...

Vad härligt att piffa upp lite utomhus nu när sommarblommorna vissnat! Jättefina bilder!

Hoppas Du får en lugn natt!
Kram!

Anonym sa...

Vad snyggt det blev med Ljung och Pumpa! Snygg kruka också.

Hoppas du fick vila lite innan jobbet.
Så då har du en som kanske funderar på vad framtiden ska bli men gymnasiet och val av alla de slag.

Ha det gott Mia!
Kram Maritha Q

ETT RÖTT MONOGRAM sa...

Du är jätteduktig med promenader och träning, här ska också bli bättre med det nu. Härlig färg på din ljung, och jag tycker pumpan ser söt ut när den ligger där.
Ha en fin höstdag
Goa kramen
AnnaMaria

Unknown sa...

Men vilka vackra bilder! Phu, lat det kan man milt säga att jag var igår (dock var jag ju sjuk men jag låg rak lång på soffan hela dagen...phu). Nu känner jag mig däremot riktigt duktig, ler, jag kommenterar...hihi... jag är nämligen annars en smyggare. KRAM Petra

jeannette sa...

Hej du
Nu provar jag igen att skriva. Det vill inte som jag. Vilka fina bilder med ljung och så. kramar

Patricia sa...

Jag har tappat blogg-suget helt känns det som, orkar inte skriva och är knappt inne och läser och besöker bara de 4-5 närmaste vännerna (du är en av dem).

Alltså du är ju så himla hurtig, du borde ju blir hur smal o fin som helst som du tränar och står i...HEJA MIA!!!

Och bilderna är så himla fina ... du är otroligt duktig o fota!

Kram kram

fröken Sätterlund ✯ sa...

Ljung är ju bara så vackert! Snyggt! Vilken snygg kruka du har på trappen, gillade massor :) Även väggkrukorna var i min smak!

Ha det gott,
Kram Therese

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Bloggintresserade