måndag 28 september 2009

Helgjobbet klart och gym..

Så var helgen gjord.. Det går fort bara man tagit steget och kommit till jobbet.. Nu är jag ledig två nätter och det skall bli skönt att sova i sängen igen..

Idag sov jag till 12.45, inte så många timmars sömn alltså men jag brukar ju inte sova så många timmar när jag är ledig natten efter.. Steg iaf upp och åt frukost och sedan ner på gymmet.. Där tog jag bilden med min mobilkamera.. Jag var helt ensam under uppvärmningen, vilket var rätt skönt, men sen kom det några till.. Jag värmde upp på crossen i 10 minuter.. Körde sen lite olika maskiner som är till för lite olika muskelgrupper.. Och sen avslutade jag med 20 minuter på crossen.. Jag var helt slut sen så jag gissar att jag har rejäl träningsvärk i morron, men det är det värt.. Känns så himla bra att ha kommit igång med träningen nu..


I eftermiddag fick jag köra till Kyrkhult med Johannes och hämta hans jacka han hade glömt hos sin pappa.. Han hade letat efter den i hela vårt hus i morse när han skulle till skolan, jag fick sen skyllen för att jag lagt den någonstans, men det var alltså han själv som glömt den.. Mamma var icke skyldig denna gång ;-)

Hemma igen så låg jag i soffan medans Patrick var och simmade, då kom lille Gusten och kröp upp på mina ben och somnade gott där..


Jag körde sen och hämtade Patrick vid simhallen.. När vi kom hem var det låst och ingen av oss hade nycklar.. Jag ringde Johannes, han hade stuckit ut för att skejta och givetvis inte tagit nycklar med sig, han trodde jag hade nycklar med mig.. *suck* Så gör han ofta, tar inte nycklar med sig så man får jaga honom om man sticker ut.. Så det var att ringa Emelie, Patricks dotter, och köra till henne för att hämta nyckel..
Det ordnade sig iaf och vi kom till slut in..

Awarden här uppe har jag fått av Malin med bloggen Ebbas änglar .. Tack så mycket!! Med den följer det att man skall berätta 10 saker om sig själv.. Och dessa saker har jag valt att bekänna..

* Jag har varit scoutledare för en miniorscoutgrupp
* Jag hatar fötter
* Jag gillar inte att köra över träbroar
* Jag älskar att fotografera
* Är slav under alla inredningsprogram
* Drömmer om att köpa en hund, modell större, gärna en Leonberger
* Älskar musikaler
* Gillar att promenera med en ljudbok i öronen
* Jobbar varje år på Sweden Rock Festival
* Jag älskar smågodis.. Tyvärr!!

Nu överlämnar jag denna awarden till dessa bloggar:

* Livet i stort och smått
* Livet på landet
* Att leva med Skalman
* A home far away

Nu tackar jag för mig idag.. Vi ses säkert i morron igen..

Kram
Mia

11 kommentarer:

Unknown sa...

Det är så trevligt att läsa din blogg! Känns som jag känner dig bättre än vad jag gör! Jätteroligt! Mysig katt du skaffat! Jag vill också ha en sån. Ska börja övertala maken! Kramelikram Tutti

Vitt o Vältummat sa...

Bilden på träningscyklarna ger mig dåligt samvete. Har en som står i vägen i källaren...Önskar att jag var lika duktig som du
Ha det bra
Åsa

fröken Sätterlund ✯ sa...

Vad duktig du är som tagit tag i träningen :) Det skulle jag också behöva...

Alltid trevligt att få en award, det värmer gott.

Ha det gott,
Kram Therese

Pia sa...

Jag tycker att Du är jätteduktig som kommit igång så bra med träningen! Keep up the good work!

Kram!

♥ Fyra årstider sa...

Har aldrig varit på gym..ser kul ut.
Kram Lotta

nettan sa...

hej du.. den får jag fundera på ...tycker att de är svårt att ge 10 saker om sig själv,... hmmmm ha en bra dag.. kram

Nina sa...

Javisst ja... det var ju det jag skulle ju... Får försöka komma ihåg det i nästa inlägg då :) Tack iaf!

Vad duktig du var på gymmet!! Heja dig!

Må så gott!
Kram Nina!

japp sa...

heeij.. så duktig du varit.. härligt å få träna lite..de var längesen för mej nu, sen jag tränade sist.

Tack..visst är de gooa mina fina flickor.. mina 3 huliganer, som ligger å sover såå gott nu.. man ser riktigt hur de spritter i benen och ögonen snurrar på dom.. de är väl fortfarande ute på Heden och springer i skogen, dit är vi ofta, det är så skönt för dom å få härja av sig å springa.

Så bökigt de bidde för dej där.. me nycklarna å jackan å alla.. ojojoj, de kan bli lite rörigt å man glömmer å så, tokigt.

Joo, vikten ja.. den är inte å leka me.. får se hur jag gör.. ska iaf ta tag i det på nåt sätt.. men HUR?
Jaja, de fixar sig nog. Nu får du ha en fin dag.. jag ska snart å jobba.. sen till helgen är de jag som jobbar.. NATT..usch. Ha de bra..kram Helén.

Vit som snö sa...

Vad kul att få lite sanningar även om dej, trevlig utmaning det där tyckte jag!
Åhh vad jag blir avis att du kommit igång med träning, jag borde men det blir inte av!!! Har lovat att inte påstå att jag inte hinner för det handlar om hur man prioriterar men man hittar väl roligare saker att ta sej för antar jag. Ska ta mej i kragen!
Kram Cilla

MO sa...

Haha, träbroar....ojoj, då skulle du varit med för några helger sen. Jag skulle hämta mellankillen hos en kompis upp i typ Fridafors. Bron man kör över för att komma till honom (ute i skobygden... ;) renoverades så vi fick köra över en pytteliten (fick fälla in backspeglarna annars tog de emot) träbro...kan säga att jag var RÄDD...urk, hatar det med.

Jätteskönt att ha kommit igång med träningen ordentligt..o träningsvärk är ju egentligen bara ett kvitto på att man rört på sig, ha de fint, kram

Uttan sa...

Kramar från Öland!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Bloggintresserade