lördag 1 augusti 2009

Fredag-lördag..


Just nu sitter jag här, på vår altan med en massa ljus tända.. Det är lite småkyligt men ganska skönt ändå..
Jag sitter och väntar på att min bror skall ringa så jag kan hämta dem i Asarum där de är på bröllopsfest.. Jag körde dem dit innan idag..

Igår var vi ju hos vänner i Jämshög och grillade.. Vi skulle ju egentligen ner till Gästis där och dricka lite gott och träffa folk men vi stannade på Kattas och Pers altan istället hela kvällen och hade trevligt med dem och med Kattas mamma som var på besök från Stockholm.. Vi åt och drack gott och hade allmänt trevligt som vi brukar ha med dem..
Cyklade hem framåt midnatt och sen slocknade jag direkt efter lampan släcktes, var hur trött som helst och har sovit gott hela långa natten..

Idag har min son fått besök.. Han har träffat en tjej via nätet och nu ville de träffas.. Hon är strax utanför Nyköping så det är en bit, tyvärr.. Hon hade varit med föräldrarna hos sin syster i Oskarshamn så föräldrarna körde henne hit.. De ville ju gärna träffa oss så de vet vem de lämnar sin dotter till och det tyckte jag var bra, det kändes bra att träffa och prata med dem..
Så nu skall hon vara här till måndag då jag skall köra henne till Växjö där hon skal ta bussen till Jönköping till sin andra syster..
Det verkar funka bra mellan henne och min son och det är ju bra samtidigt som man känner att det är ett långt avstånd om det skulle bli något mellan dem, men som förälder så är det ju bara att stötta och hjälpa i det läget och det gör både vi och sonens pappa med sambo.. Så vi får se vart detta leder..

Ikväll har vi grillat kanongott kött som vi köpt hos en slaktare som har en gårdsbutik här i närheten.. Mycket gott kött inhandlas där.. Idag köpte vi grillspett av något lättrökt och marinerat kött.. Fy bubblan vad gott det var.. Till det så hade vi klyftpotatis som varit i ugnen tillsammans med paprika, lök, timjan och salt.. Oxå mumma.. Jag hade också gjort en rödlökstsatziki och så sallad till..

Efter maten så kände vi att vi var tvugna att gå ner maten lite så vi gick en runda på ca 40 minuter och när vi kom hem så åt jag lite av en rabarber/hallonpaj jag hade gjort tidigare.. Var ju tvungen att smaka ;-)

Nu önskar jag er alla en bra fortsatt lördagskväll och en härlig söndag..

Kram
Mia

8 kommentarer:

Inspiration i vitt sa...

Ha en underbar helg du med.
Kram/Ingela.

Nina sa...

Vad skoj, hoppas det går bra med avståndet. Måste väl vara ca 50 mil till Nyköping från er?!.. Tur Internet finns iaf, så det är lätt att hålla kontakten när man inte kan ses så ofta.

Ha en härlig söndag!
Kram Nina!

Patricia sa...

Härligt att sova så gott...det behöver man ibland.. =)

Åh gott med grillat, lät smarrigt värre.. =)

Ja distansförhållanden kan vara jobbigt, speciellt när man är ung och inte kan åka hur som helst... =)
Min yngsta träffae med en tjej flera mil härifrån och det blev till att turas om att köra både vi och tjejens föräldrar och det gick bra så länge det varade... Nu har han snart körkort själv men ingen flickvän för tillfället... =)

Idag tror jag att jag ska prova att baka dina Nutellabullar... hi hi.

Kram Patricia

Fredrik Jacobsson sa...

*ler*
hej goda vän på vår semester =)
gott att se hur härligt du har det på din semester Mia Maria =)

Det blir oftaste bäst när man tar de som de kommer o de här spontana sakerna som utvecklas till en perfekt kväll =)

har haft fullt upp i helgen med Afterwork o fira syrrans o hennes martins semester och igår fira mammas födelsedag som är idag =) så det är fullt ös hela helgen, så man kan undra hur mycket semester man har, men man jobbar iallafall inte så på ett sätt är det avkoppling av hjärnan o själen =)

vi höres och synes =)

nu e det fortsättning på semestern som gäller och sola o bada o drömma om pina colada =)

jag har överlevt umgänge med syrran i dagarna tre =)

skriv på o ha de gott med er xtra tillfälliga familjemedlem =)

hemma hos lilla mej sa...

Vad mysigt ni verkar ha det.Vad skoj att tjejen kom på besök.Mysigt.Ha en mysig söndag kramizar ~~~~RITA~~~~.

Uttan sa...

Ja nog är det mysigt i Augusti när det blir lite mörkt och man kan få tända ljus och sitta på altanen och mysa.
Ha en fin söndag kväll!
Kram!

ETT RÖTT MONOGRAM sa...

Det skulle jag också vilja ha, nära till en Gårdsbutik med kött. Är säkert stor skillnad, det låter jättegott. Hoppas allt går bra för sonen.
Kramar AnnaMaria

Moonrose/ Vonneli sa...

Härligt... riktigt mysig att sitta ute och njuta grillkvällar, får passa på innan det blir för kallt, men infravärme och tända ljus värmer gott ännu.

Vad kul för din son men den nyfunna vännen, och att hon kom på besök, långt avstång visserligen men med internet kan det kanske funka ändå.

Ha en fortsatt härlig söndagskväll!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Bloggintresserade