torsdag 6 augusti 2009

Vilken sommarvärme...

Vilken gudomligt härlig dag det varit idag.. Riktig högsommarvärme har vi haft här i Olofström.. Tanken från början var att vi skulle köra till havet och gotta oss men vi ändrade oss för att prioritera balkong och dörr.. Jag har nu målat klart vindsdörren så den skall upp i morron och sedan skall nästa dörr ner och det är toalettdörren nere som skall få sig en ansiktslyftning..
Mellan målningarna av dörren så började jag på mitt skåp.. Jag har slipat det, spacklat igen lite hack, men inte för noga för jag vill att det skall synas att den är använd och gammal..
Jag har börjat måla den men det är några strykningar kvar på den innan den skall få flytta in i vårt sovrum, men jag tror och hoppas att det blir snyggt och så himla bra med lite extra förvaringsutrymme, det gillas..

Patrick har hållt på med balkongen hela dagen och han har varit superduktig.. Så nu är det alldeles snart klar, det är bara överliggaren som skall på med sen är det klart.. Eller klar är den ju inte riktigt för räcket skall ju målas vitt med men det måste vänta till nästa år eftersom det behandlade materialet måste torka ut minst i ett år, så det får se ut som det gör den tiden men det är ok..
Jag och sonen bar upp våra gröna plastmöbler nu ikväll och det blev rätt bra även om de inte är så snygga men det får duga så länge.. Jag köpte en kryssboll och satte i en hörna med men jag hittade ingen kruka som jag trodde jag hade så jag måste köpa en.. Till nästa sommar får det bli lite mer blommor där uppe och någon snygg ljuslykta och så förhoppningsvis de svarta plastkorgmöblerna jag suktar efter..


Kolla nu inte på skräpet som ligger och står framför huset ;-) Det skall bort så fort som möjligt..

Dagen idag har annars bestått av lite handling och så har vi grillat gott kött..
När jag hade varit och handlat så satt en kompis till mig på altanen och pratade med Patrick.. Hon hade skrivit på facebook att hon var sällskapssjuk så jag skrev att hon kunde ju alltid komma bort till oss och hon tog mig på orden.. KUL!! Till henne skall jag på tjejfest på lördag.. På inbjudan stod det så här: Tjejfest med Fia hos Pia.. Medtag picnik korg och dricka och att jag skall ha en blå tröja.. Så jag tror att vi skall spela mänskligt Fia-spel.. Kul skall det bli iaf..

Ikväll är Patrick iväg med sin bror och några kompisar för att fiska kräftor och grilla.. När han cyklade iväg så målade jag skåpet en gång och sedan tog jag en rask promenad på 65 minuter, såååå skönt det var.. Kvällen har varit lika underbar som resten av dagen..
Nu skall jag göra det där roliga med att tömma diskmaskinen, tur vi inte har en stor så det går ju snabbt.. Sen får det bli lite tv till innan sambon kommer hem..

Önskar er alla en go fortsättning på kvällen/natten och en underbar fredag..

Kram
Mia

5 kommentarer:

hemma hos lilla mej sa...

Vad duktiga ni är hod dej....Både du och sambo.Men det är ju kul när det är klart.Jag bara myser med barnen och fikar tycker jag.Man får vara ut så mycket som möjligt nu så jag passar på.Kul med tjejfest.Älsklingen och ja ska bort i morgon ska bli skoj.Ha en skön natt.....Vi nattugglor.ha det gott kramizar ~~~~RITA~~

Nina sa...

Sååå himlans fint ni får det!
Kram Nina!

Helena sa...

Va duktiga ni är!
Skåpet blir nog en riktig höjdare när de är vitt!
Mänskligt fia låter kul, hur funkar det?

Daniel sa...

Oj så fint, man e avis! WOW! :))

Livet i byn sa...

Det blir ju fint det där, både med altan och skåpet. Visst har det varit härligt väder, här i norr har vi haft nästan för varmt.

~Livet i byn

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Bloggintresserade