onsdag 19 augusti 2009

Äntligen!!!

ÄNTLIGEN!!! Ja det är det rätta ordet.. Det var evigheter sedan jag beställde dessa kronor här under.. Tror det var i juni jag beställde dem från Alvas Hus.. Jag mailade efter någon vecka och undrade vart de tagit vägen.. De skrev tillbaka att det var skickade men att de skulle höra med posten.. Ytterligare nån vecka gick och jag mailade dem åter igen.. Då skrev de att de hade skickat nya till mig och att det var konstigt att jag inte fått dem.. Nytt mail och så fick jag svar igår att nya var på väg, så tredje gången gillt.. Himla söta är de och de skall få bo på mitt skåp sen när jag blir färdig med det.. Det är snart klart men nu i några dagar så har jag inte jobbat med det, får ner i morron och måla det klart så det kommer upp nån gång..
Idag så körde jag tre av fyra ungdomar till deras skolor.. En av dem, Patricks äldsta var nog lite nervös.. Första dagen i ny skola och nya klasskamrater, men det hade iaf gått bra.. Ja det hade det ju för dem alla fyra.. Min son som började andra året på gymnasiet idag började kl 8.30 och slutade 9.30.. Bra arbetstider ;-)

Efter lämnandet av elever så körde jag hem för att äta frukost och fixa till mig för att sedan köra till Karlshamn och hälsa på min mormor och hennes man..
Hon ville bli skjutsad till en blomsterhandel och till City Gross så givetvis gjorde jag det.. I blomsteraffären ville hon tvunget att jag skulle välja något för att jag körde henne, jag tyckte inte jag behövde det men hon propsade på.. Jag valde en av de ljusstakar med änglar här uppe men hon tyckte det var ynkligt med bara en så hon tog en till.. De står nu och på ett gammalt skåp/hylla jag har och lyser så vackert..

Jag hoppas innerligt att jag får vara lika pigg som min mormor när jag blir gammal.. Hon är 88 år men känns nästan piggare och med spänstig än min pappa som är 76.. När hon går lite längre sträckor så har hon rollator men nu när vi gick i affären så gick hon utan och hon ville inte hålla i vagnen.. När vi kom hem så hjälpte jag henne att packa upp men hon tog det mesta själv.. Köttet lyfte hon från kassen på golvet och staplade tre köttpaket på varandra på golvet, böjde sig hur lätt som helst och plockade upp det, med raka ben.. Hon har ingen hemtjänst utan hon städar och lagar mat och fixar det perfekt själv, det enda som hon vill ha hjälp med är att putsa fönster och det brukar min mamma göra åt henne.. Hon stiger upp vid 4 var dag och hon ställer sig då ofta och bakar småkakor och bullar, och goda blir de :-P Jag är impad, må hon få vara så pigg fram tills den dagen hon inte finns längre och jag hoppas det dröjer flera år till..
Det enda felet är att jag inte kan låta bli hennes kakor så vågen vågar jag inte kliva upp på på fredag, slarvat för mycket.. Konstigt att jag måste det, blir sur på mig själv..

Nu skall jag ta och krypa ner under täcket med min bok och sedan sova gott till i morron bitti (hoppas jag)..
Sov Gott!!

Höll ju på att glömma det viktigaste i detta inlägg...

TACK!!! Ja tack alla för fina kommentarer.. För fina kommentarer om min blogg och om mina bilder.. Jag blir så glad...


Kramar
Mia

5 kommentarer:

plingan sa...

Så mysigt det lät att krypa ner under täcket med en bok!
Fina ljuskronor, förstår om du längtat och väntat.
Sov så gott!

Uttan sa...

Så fina lyktor Du fick av Mormor.
Klart Du måste äta av hennes kakor annars blir hon nog besviken.
Hoppas Du får en God Natt!
Kram!

~~♥ Mamma Millan ♥~~ sa...

jättesöta lyktor o kronor!!!

~~ Kram ♥ Millan~~

Nina sa...

Det där går i arv, ska du se! Du blir nog en pigg krutgumma när den tiden kommer :) Så härligt att din mormor mår så bra!
Ha det toppen!
Kramen!

Loppisliv sa...

Vad härligt med pigga gamla människor, det är sån man själv önskar man ska bli på ålderns höst. Frisk och lycklig. Fina kronor du köpt. Skönt nu ändå när skolorna börjar igen för ungdomarna, det blir lite ordning och reda igen :-) Får du inte tag på boken så kom inom nästa gång du går förbi till svägerskan så kan du tjuvkika i mitt exemplar innan du köper. Ha en fin dag. Kramen Paula

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Bloggintresserade