fredag 14 augusti 2009

Nu kan alla komma...Nästan!!

Idag började dagen kanon med ett riktigt kanonväder så jag placerade mig på balkongen med bikini på och en bok i högsta hugg.. Där satt jag en bra stund så lite aning färg blev det på mig... Sen kom molnen så då körde vi och handlade det sista, eller det som vi trodde var det sista, till kräftskivan i morron..
När vi kom hem så började det åska och det började vräka ner stora våta droppar från himlen och det kom hagel.. Så höll det på ett bra tag..

När regnet hade slutat och solen började visa sig igen så kom min bror för att hjälpa oss med att få upp två stora partytält till morgondagens party.. Det kommer att bli kanonbra och alla 42 personer kommer att få bra med plats.. Skall bli så kul..


I morron har vi att göra.. Det skall fixas snyggt i tälten.. Det skall städas lite inne, dammat har jag gjort idag.. Jag skall hämta ugnsform hos kompis och så skall vi göra tre stora janssons och några potatisgratänger, potatisen är skalad ikväll och ligger i vatten.. Jag skall på förmiddagen i morron hämta rönnbärsgrenar hos min bror som jag skall dekorera borden med.. När jansson är förberedd så skall jag köra två av dem till kompisar så de kan grädda dem i deras ugnar och sen får jag hämta dem strax innan festen är.. Sä ja det är en del innan alla våra gäster kommer kl 18.. Men det skall säkert gå bra... Hoppas jag..

Dessa fina bokstäver har jag fått.. De är i plåt men är liiiite stora, 30 cm höga, men jag skall säkert hitta en plats för dem så småningom.. Just nu står de ute för tanken är att de skall rosta, så det är ett tag tills jag får in dem.. Tror de blir fina när de rostat klart..

Nä nu är det nog dax att ta sig till sängen så jag orkar med morgondagen..

Måste först passa på att tacka för alla fina kommentarer om min blogg och om mina bilder.. Blir så glad när jag läser dem..

Ha nu en bra natt och en härlig lördag, i morgon lär jag inte ha tid att blogga och säkert inte att läsa bloggar heller, men på söndag kommer jag igen ;-)

Natti natti!!

Kram

Mia

8 kommentarer:

Patricia sa...

Oj jösses är ni så många i morron så ni fixat partytält... =)
Vilket jobb med så mycket mat och grejor men kul. Vi ska på kräfkalas i morron men det är ju bara mina bröder med familjer och våra föräldrar så det blir lite lugnare.. =)

Hoppas ni får det riiiiktigt kul och att vädergudarna är snälla... =)

Kram Patricia

Uttan sa...

Vilken Kräftskiva man skulle nästan kunna tro det blir Bröllop..
Häftiga Bokstäver.
Lycka till med allt nu och hoppas festen blir jätte lyckad.
Kramar!

Nina sa...

Ja, ni har allt att göra idag med, hoppas ni inte somnar sen när gästerna kommer ;) Men vad skoj sen, när allt jobb är klart och bara det roliga är kvar! Önskar er en toppen-lördag på alla sätt!
Kramen!

Anna-Karin sa...

Ha det så skoj ikväll!

Pia sa...

Ha en härlig kräftskiva och hoppas att vädrets makter står sig bi... för även om Ni sitter i tältet så är det ju härligt om det inte regnar!

Kram!

Helena sa...

Ja jag gillar verkligen dina bilder o din blogg!
Hoppas ni hade de bra igår kväll fastän de bara öste ner regn!
Kram

plingan sa...

Hoppas allt gick bra igår eller ligger ni helt utslagna efter kräftskivan ;)?
Riktigt fina bokstäver ni fått!

Ha det!
Kram Pernilla

Vardagens guldkorn sa...

Tjusiga bokstäver, blir nog fina när rosten får ta över =0) Hoppas ni hade en trevlig fest!
Kram Linda

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Bloggintresserade