söndag 16 augusti 2009

Kräftskiva och Trötter..

Så var den över, kräftskivan.. Och den blev lyckad.. 20 vuxna och 20 barn/ungdomar var vi så det var några stycken att fixa mat till.. Jag och Patrick hade hela dagen att göra med att städa, duka, skala potatis och göra Janssons och potatisgratänger.. Vi var precis klara till gästerna kom..

Det ösregnade hela långa dagen men runt 17 snåret så slutade och sedan var det uppehåll hela tiden.. I tältet var det ganska varmt och gott med så jag tror inte att någon behövde frysa.. I början av kvällen sprang jag ut och in med mat och välkomstdrinkar osv så jag var helt slut, slut efter allt på dagen med och en natt med dålig sömn, så när jag väl satte mig så gick musten ur mig helt och vid 22 kände jag bara att jag ville lägga mig och sova och jag hoppades att alla redan kunde gå hem.. Jag hade tråkigt av tröttheten och var nog inte så jättesocial.. Men så kom andra andningen och jag piggnade till och hade jättetrevligt hela kvällen/natten.. Så kvällen blev lyckad för min del med :-D


De sista gick vid 2 tiden så då började jag plocka lite i tältet så vi inte skulle ha allt idag.. Diskade upp lite med så vi tre så var jag i säng.. Men även i natt har jag sovit dåligt.. Patricks yngsta hade två kompisar som sov över och de var uppe några gånger på toa på natten och jag är rätt lättväckt så jag vaknade ju av det så idag är jag fruktat TRÖTT.. Sov en liten stund på soffan men är fortfarande trött, så jag hoppas jag kan sova i natt sen..

Idag har jag annars inte gjort många knop, vi har rivet tältet med hjälp av min bror annars har vi inte gjort så mycket..
Jag körde en vända till mina föräldrar i Kyrkhult med lite Janssons, för vi hade gjort Janssons till hela Olofström.. Ett par fick med sig hem i natt, min bror fick en form och så mina föräldrar och ändå har vi över och har ätit idag av det med..

Nu skall jag fixa med lite bilder och lägga in på pixbox med så välkomna in där och kika på bilder om ni vill senare.. (klicka här så kommer ni till min sida)

Nu önskar jag er alla en bra fortsatt kväll och en bra början på vecka..

Kram

Mia5 kommentarer:

Nina sa...

Ojojoj, Mia... Hoppas du får sova inatt! Men så bra att du piggnade till inatt iaf, för det hade ju varit trist annars, efter allt slit innan festen. Kul att det blev lyckat och bra på alla sätt :)
Sov gott nu!
Kram Nina!

ETT RÖTT MONOGRAM sa...

Vilken fest, det var mycket folk du. Ser att ni har skoj. Hoppas du sover gott inatt nu. Och kul att du är med och tävlar.
Kramis AnnaMaria

Uttan sa...

Klart Du var och är trött som Du har jobbat några dagar.
Men det blev ju lyckat det ser verkligen ut att varit en toppen fest.
Så Natt i Natt och Sov nu Gott!
Kram!

A home far away sa...

Hihi, wow vilket party, ser supertrevligt ut!
Jahada, visst har vi ett rum över, ring från flygplatsen bara:)

Kram Gunilla i Singapore

Helan sa...

Heeij.. tack för din goa omtänksamhet.. hoppas den verkligen ska släppa den eländiga ryggvärken, å att sofie me blir fri sin halsmandel snart.. usch, jobbigt.
Så roligt ni verkat ha det.. ni såg allt gooa å glada ut allihopa.
Nu är den över å du kan pusta ut.. hoppas verkligen du får sova lite mer nu, så du orkar.

Vardagen är här för mej, å samma lunk på jobbet..de gick bra, men de tog ett tag å somna i morse då jag kom hem.
Joo, jag har me 1v kvar semester, men den ska sparas, IFALL vi tar en kull valpar till nästa år, får se.. inte säkert vi ska de.
Då har jag ganska lång semester i såna fall.

Ha de så bra nu, bäst å börja me käket, magen kurrar..kram på dej. Helén.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Bloggintresserade