tisdag 4 augusti 2009

Sista allsången = Höst

Ja nu är det då över.. Allsången alltså.. Och med det känns det som att hösten är på ingående med stort G.. Men än så länge kan det bli några fina varma sommardagar och det är ju vad de lovat i några dagar nu så det hoppas jag stämmer, för i så fall drar vi till havet på torsdag och lapar i oss det sista av sommarstrålarna och försöker få tillbaka den färg som hunnit försvinna från kroppen..
Dagen idag, vad har den bestått av?? Inte så himla mycket faktiskt.. Handling och matlagning bl.a.. Sen tog jag ner vår vindsdörr för att börja slipa på den.. Färgen har flagnat massor på den så den är i störst behov av en slipning och målning.. Vi har 6 dörrar till som måste ses om men vindsdörren är alltså i störst behov..
Började slipa men insåg snabbt att detta kommer att ta tid så jag ringde min pappa och frågade om han hade en varmluftspistol jag fick låna och det hade han, han har allt vad det gäller verktyg känns det som.. Så honom har vi lånat av liksom min bror har fått låna ut en del till oss nu under balkongbygget.. Jag körde till Kyrkhult och hämtade varmluftspistolen.. Tyvärr hade vi ingen skrapa så det får jag köpa i morron så något mer jobb på dörren blev det inte idag..

Ikväll har vi gått en runda och landade en stund hemma hos min bror, som inte var hemma när vi kom men min svägerska var hemma.. Vi satt på deras altan en stund sen vandrade vi hemåt igen för att kolla på Allsången.. Vi gick sedan in på datorn och kollade på webballsången där de visar den halvtimme de kör efter sändningstid, minst lika bra som sändningen..

Jag fick en kommentar i förra inlägget från Helena som har bloggen eennaa mitt liv, i det kommenterade hon mitt inlägg om att jag tyckte det var härligt att se min son hålla handen och pussas med sin flickvän.. Helena tyckte inte att hon kände att det var så sött att se när hennes dotter bli pussad på av dotterns pojkvän och att det var kanske just för att det var en dotter.. Är det någon skillnad?? Nä det tycker inte jag.. Jag tycker det hade varit lika gulligt om det varit min dotter som hade haft pojkvän, så länge de inte grovhånglar framför mina ögon.. Jag tycker om att han vågar att han känner att han kan fast att jag finns i närheten.. Jag har ALDRIG sett mina föräldrar pussas tex och då vågade jag inte pussa någon av mina pojkvänner inför dem, det kändes som det var förbjudet när jag var tonåring.. Så att de vågar och att det inte känns konstigt för varken dem eller mig känns så himla bra.. Kärlek är det finaste som finns och det skall man inte skämmas för.. Så tycker jag i alla fall :-D Fast alla tycker vi olika och det är ju tur.. Tack Helena för alla snälla ord om mina bilder.. I dag var de kanske inte så vackra iof..

Nu är snart denna dagen med slut och jag med för nu börjar jag bli trött så snart får det nog bli att krypa under täcket och läsa lite i min bok innan de gröna får slås igen för idag och åter öppnas i morron..

Ha nu en bra natt och en härlig onsdag..

Kram
Mia

5 kommentarer:

Nina sa...

Ojojoj, vilket jobb med slipning.. Är inte avunsjuk! Fast fint blir det säkert när det är klart :)

Ja, kärlek är härligt!

Må så gott och tack för kommentar till mig!
Kram Nina!

Helan sa...

Heeij vännen.. guu, så go du är.. tack..jodå, vi körde lugnt, men de finns ju andra idioter på vägen me. VI höll faktiskt på att få en husvagn i vår sida då vi skulle köra om, för han blinkade till höger å svängde ut i vänster filen då vi började köra om honom.. jäkla idiot.. krille tuuuuuutade å tutade, han fattade INGET ändå!

Menmen, sen körde han snävt in framför en bil i full fart utan att blinka..undra om han ens väjde för ambulansen som sen kom i världens fart me blåljus å sirener å körde om oss.. tror inte det.. jäkla idioter alltså.

Här är allt bra, de regnar, men vad gör de, vi har tak för huvudet, vi har haft såååå otroligt varmt i 2 dagar här nu, sen vi kom.
Vi ska äta middag hos Thessans föräldrar idag, åsså fiska, så vi får väl se OM de blir fiske i detta vädret.

Ha de så gott.. många kramar till dej vännen..du är omtänksam å goo..å jag bara surrar på me mina låååånga inlägg..hehe, romaner kanske.kram Helén.

Uttan sa...

Jag tittade faktiskt på Allsången hela programmet i går annars brukar TV n stå på i bakgrunden.Skifs e "still going strong"
Dagar vid havet låter toppen.
Slipning är så jobbigt man sen är ju så roligt när det blir klart och det blir bra.
Jag laddar för kökssoffan..men det går inte att vara ute och slipa för vi har så mycket mygg och inne vill man ju inte vara det bli dammigt överallt.
Här skiner solen och det är fortfarade lite sommar kvar ;)
Kram!

Vitt o Vältummat sa...

Visst är det bra att dom vågar pussar inför dig. Absolut inget fel i det.
Jag såg faktiskt också lite av allsången. Brukar missa den men nu hann jag vara med lite.
Kram/Åsa

Helena sa...

Nja de var ju inte riktigt så ja menade..
Jag tycker oxå kärlek är det finaste som finns men de jag menade var lite mera att typ
" hon är min lilla dotter, det är bara jag som får pussa på henne "
Jag är nog lite som den där beskyddande pappan som står i dörren med hagel bössan....
=) Men de klart att jag är glad att hon inte gömmer det för mig och vågar visa mig!
Och jag gillar hennes kille, det är en lugn o snäll kille....än så länge iallfall...=)
Men jag tror inte jag kommer att vara lika beskyddande av min son när han skaffar tjej.
Men jag vet inte!
Kanske lite gammal modig av mig
=)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Bloggintresserade