tisdag 14 juli 2009

Posten gjorde mig glad idag :-D

Idag när jag hämtade posten så låg det ett paket som var adresserad till mig i brevlådan.. Så snygg handstil det var på paketet.. Jag fattade ju vem det var ifrån så jag nästan slet upp det..
Jag vann ju för ett tag sedan ett hemligt andra pris hos Helanshåla .. Och idag kom denna lilla tjej till mig.. Hon är så söt och glad blev ju jag..
Lite roligt är det att jag fick just denna tjej för jag har faktiskt två till barn i samma serie, en pojke och en flicka.. Tur det inte var samma.. Så nu står alla tre i mitt köks fönster men tror de skall få flytta så småning om till mitt skåp jag skall måla, men så länge får de bo i köksfönstret.. TACK HELENÈ!!!

Innan idag var jag ute och plockade blåbär i vår trädgård.. Vi har en hel del och jag tycker det är synd att de skall förfaras.. Jag plockade lite över en liter sen orkade min rygg inte mer..


Nyss gjorde jag en blåbärs och hallonpaj som jag skall bjuda på ikväll när min kompis Anna är här.. En smulpaj blev det.. Enkelt och gott..




Nu innan jag satte mig här så har jag hunnit med att dammsuga och torka golven och så har jag bytt lakan i alla barnens sängar, annars har jag inte gjort mycket idag.. Jo jag har ju tvättat tre maskiner med som hängt ute.. Det är kanonväder för att hänga tvätt här idag.. Solen skiner och det är riktigt varmt och gott.. Vi kan nog sitta på altanen länge ikväll tror jag.. Eller iaf ha öppet och skråla till Sing Star för hela Olofström :-D

Anna kommer alldeles snart.. När hon kommer skall vi ta och gå till Toddez salladsbar som ligger bara en bit bort.. Vi skall äta något gott.. Det finns ju inte bara sallad där trots namnet men det är nog en sallad det blir för mig för de har riktigt goda sallader där.. Och så ett glas vin eller cider till det..
Sen skall vi hem till mig och snacka skit, äta paj, dricka mer av något gott och så sjunga Sing Star då med ju.. Trevligt skall det bli..

Nu önskar jag er alla en bra tisdagskväll och sköt om er..

Kramar
Mia

11 kommentarer:

nettan sa...

jag skulle vilja vara med.... njut...
kram

Pia sa...

Härlig kväll Du har framför Dig!

Kram

Patricia sa...

Va kul med paket...och va lyckat att det var samma serie som du redan har... =)
Jag har aldrig sett de där figurerna... men rätt söta.. =)

Hoppas ni får en underbar kväll...så roligt med "tjejkväll" så där med någon man trivs med... =)

Själv håller jag på och kollar upp vad Fritidsbatterier kostar och var de är billigast...vi får ingen ordning på elen i husvagnen och misstänker att batterier behöver bytas.

Kram Patricia

hemma hos lilla mej sa...

Visst är det mysigt med paket.Slutar nog aldrig tröttna på det .Älskar att få paket.Grattis till vinsten.Vilken fullträff att få en serie du redan har.Vad mysigt.Vad duktig du har varit plockat blåbär och gjort paj ,va gott.Hoppas att ni får en underbar kväll så kul med tjejkväll och helst om man trivs med den man ska ut med.Håller både händer och fötter att du får din lyckta imorron av kärleken.....Ha det gott kramizar ~~~~RITA~~~~.

MO sa...

Då kanske det är bäst att stänga alla fönster då...hihi. Låter som ni kommer få en trevlig kväll aldrig fel med lite tjejsnack. Jag hoppas det blir så för mig o syrran i veckan med då vi har pratat om att åka ner till östersjöfestivalen med en kompis.

Jag har med blåbär på min blogg idag...o så mumsigt med paj, det ska jag med baka till helgen, är ju så rackarns nyttig i veckorna vet du. Har precis varit ute o sprungit en sväng i skogen o höll på att trampa på en orm..huga så läskigt..

Grattis till vinsten, det var en söt liten flicka, alltid kul att vinnna...

Ha de fint, kramar

Vitt o Vältummat sa...

Grattis till den fina flickan. Tur att det inte blev en som du redan hade.
Kram/Åsa

Inspiration i vitt sa...

Hej Mia, så skoj att få en överraskning i brevlådan som man blir glad av.
Kramar till dig/Ingela.

Uttan sa...

Grattis tii din vinst.Jätte söt är hon.....
Hoppas gårkvällen var lyckad.
Den där pajen ser väldans god ut!Drottningpaj,passar väl utmärkt till en tjej kväll.
Kram!

Malin - Ebbas änglar sa...

Mmmmmm ser GOTT ut med blåbärspaj!! Skönt att ha bären så nära, på tomten.
Hoppas ni hade en riktigt trevlig kväll, du o din vän. Ha det bra.
Kram Malin ^^,

ETT RÖTT MONOGRAM sa...

Grattis, den vinsten hamnade rätt. Så söta dom är alla tre. Har sett att det är mycket blåbär iår, men jag är ingen stor bärplockare.
Ha det gott och kram
AnnaMaria

Vita drömmar och choklad sa...

Hej och grattis till vinsten. Söt liten tjej du vann. Förstår att ni hade en mysig kväll i tisdags, pajen såg riktigt god ut. Ha det bra i sommarvärmen.
Kram Camilla

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Bloggintresserade