fredag 24 juli 2009

Firat ledighet med suktad shopping..

ÄNTLIGEN!!!!! Ja äntligen har jag ledigt i en hel månad.. Fy attan så skönt det känns..
Och min ledighet firade jag idag med lite shopping.. Jag har länge suktat och tittat efter CULTDESIGNE's diskmedelspump men den har inte funnits i någon av inredningsbutikerna här i Olofström.. Men så igår när jag gick förbi butiken OMBONAT när jag gick till jobbet så fick jag syn på dem.. Jag tycker de är lite dyra men jag sket helt enkelt i det för nu skulle det minsann inhandlas.. Jag köpte till en "vas" som diskborsten kan få vila i och ett fat.. Bra mycket snyggare på diskbänken än en yesflaska tycker ju jag, så jag är nöjd :-D
Cult designe har en massa fina saker jag skulle vilja ha, tex snygga vinäger- och olje flaskor men det får bli till en annan gång..


Just nu sitter jag och inväntar sambon och hans ena dotter som varit i Växjö och inhandlat en tv.. När jag tänker efter så blev det ett dyrt år i år.. Ha ha..Men men.. Pengar skall ju rulla säger de, eller nåt.. Iaf blev det en dyr dag..
Så ikväll blir det nog tv-tittande kan jag tänka, om vi får in kanalerna vill säga.. Brukar ju vara en hel vetenskap, men det fixar sig nog om jag håller mig undan ;-)

Fikagäster har jag haft med idag.. När jag promenerade hem efter min shopping så mötte jag min bror, hans fru och deras ena son, de hade varit uppe hos mig men bara dottern som var hemma och hon var på väg till kompis.. Så de vände och hängde med på en fika.. Mina blåbärsmuffins gillades, sa de iaf ;-) Men jag tycker själv att de blev rätt goda..

Ikväll blir det hemmagjord pizza med kebabkött på ena och skinka på den andra med god sallad till.. Hoppas värmen som är här håller i så man kan sitta på altanen.. Inte en regndroppe än så länge, peppar peppar är väl bäst att säga.. Jag har hängt ut tvätt så jag hoppas verkligen att regnet håller sig borta..

Nu önskar jag er alla en bra fredag och njut av livet.. Det är (kanske) det enda liv vi har så bäst att ta tillvara på varenda minut...

Kramar
Mia

7 kommentarer:

Annas skattkammare sa...

Visst är de snygga de där flaskorna. Ha en toppen helg och du nu får vi njuta vi som har semester! =)
Kram /Anna

Patricia sa...

Stod och tittade på det där setet till min diskbänk för någon vecka sen men tycker de är på tok för dyra så dem kommer jag inte att unna mig, men de är snygga... =)

Skönt att äntligen få börja semester... =) Själv har jag bara 2 veckor kvar...uj va tiden går fort, får smått panik att halva semestern redan gått, men sånt är livet.
Vantrivs så på mitt jobb just nu att jag gör vad som helst för att hitta nytt jobb...ska till arbetsförmedlingen när de öppnar igen vecka 31.

Ha en underbar fredag och helg!
Kram Patricia

hemma hos lilla mej sa...

Vad snyggt kitet till diskbänken är.Jag tycker det är så läckert.Vad skoj med ny tv.Grattis till semestern.Ha en underbar fredag kramizar ~~~~RITA~~~~~.

Uttan sa...

Cult design finns i mitt kök också.
Jag har lite från den serien köper någon sak i bland.Har också bl.a diskm,pumpen.
Om du går in på min blogg i högerspalten på etiketter och så på kök och skrollar ner så kan du se vad jag har.
Ha en fortsatt bra fredag kväll!
Kram!

Ofelias Hus sa...

Vilken härlig dag med shopping, ny tv och hemgjord pizza...

Fin diskmedelspump!

Det är ju så trist med diskmedelsflaskor...

Kram och ha en skön början av semestern!
Anette

MO sa...

Vad gött, hoppas du får en fin semester :)
Javisst är den där diskmedelspumpen snygg, bra mycket snyggare än yesflaskan på diskbänken ja.

Nu har vi kommit hem igen, puh vi har haft det varmt, 30+ vissa dagar, men jag klagar inte (nja det var kanske i det varmaste laget...men). Prag är verkligen en stad med puls i, mycket folk, fina byggnader o mycket att titta på. När vi hade bokat vår resa så bokade brorsan med sambo oxå en resa dit (igen), de kom dit en dag innan oss o åkte hem två dagar innan oss. Vi sammanstrålade en kväll o åt ute på en resturang som man helt klart måste besöka om man ska dit...sååååå god mat o mysig stämning, lite country and western sådär.

Hihi, känner igen mig i det där om dyrt år....ojoj, likadant här med badrumsrenovering, student, många jämna födelsedagar (många överhuvudtaget), dop...ja listan är lång, o året är ju inte slut än ;)

Ha de fint, kram

Vitt o Vältummat sa...

Så skönt att ha hela semestern framför sig! Hoppas du får bra väder!
Kram/Åsa

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Bloggintresserade