fredag 17 juli 2009

3 härliga och trevliga dagar..

Vilka härliga, trevliga och roliga dagar jag har haft.. Känns som jag har haft semester så det var lite tungt att gå till jobbet ikväll.. Men jag börja se slutet på arbetsnätter nu.. Jag jobbar 6 nätter till med denna natten sen är det äntligen semester, kl 8.19 nästa fredag (24/7) då skall jag dansa ut från jobbet och njuta 4 veckor härlig ledighet.. Skall bli skönt, det känns nu att jag behöver det..
I tisdag hade jag ju min bätsa kompis hemma.. Vi drack några cider och umgicks.. Vi gick till Toddez salladsbar här i Olofström och åt, jag tog en sallad.. Sen gick vi en bra runda.. Anna är lika intresserad av att plåta som jag är så vi tog en fotorunda och tog bilder på blommor mest.. Folk tror ju inte man är klok när man går runt och tar kort på en mass saker men det bjöd vi på :-D
När vi kom tillbaka hem så hällde vi upp en drink av varm pucko med Minttu i.. SMARRIGT värre.. Och så åt vi av den goda pajen jag gjort med vaniljsås till MUMMA!!!
Sen bar det in i vardagsrummet med cider i högsta hugg och så satte vi igång Sing Star och sjöng så fönstrena skakade, och skrattade så jag höll på att kissa på mig.. Godis, singstar och cider om vartannat.. Kl 2.30 så la vi ner och fixade till oss för att sova.. En härlig kväll med en härlig vän..
Onsdagen var seg som attan, jag sov inte så många timmar, så jag gick mest och gäspade hela dagen.. Patrick och hans döttrar kom hem framåt eftermiddagen..
På kvällen så körde vi till Östersjöfestivalen i Karlshamn för att gå på konsert med Ulf Lundell..
Först var vi på förfest hos en go kompis som bor mitt i stan, jag drack vatten för jag var kvällens chaufför..
Nere på torget så startade The Refreshments som förband, rätt bra.. Sen satte härliga Uffe igång.. Fy attan vad bra han är live.. Jag är jättenöjd att jag följde med, för jag tvekade innan biljetterna skulle köpas men sa ja i alla fall, vilket jag är superglad för.. Många bilder blev det och här visar jag tre av dem..





Idag körde vi också ner en runda till Östersjöfestivalen i Karlshamn.. Min bror skulle spela med bandet han spelar saxofon i, Rabbit Proof Funk Station, så några bilder på dem med blev det.. Som vanligt har jag lagt in bilder på pixbox, klicka här på denna adressen http://www.pixbox.se/usr_show_id132454_page0_order1.html så kommer ni till min sida om ni vill se mera bilder.. Bilder från torsdagens tur till festivalen skall jag lägga in i dag fredag när jag vaknat..
Vi åt på thai restaurangen, jag åt tigerräkor... SÅÅÅÅÅÅÅ GOTT!!! Underbar men dyr mat, tror de höjt priset lite eftersom det är festival med..

Idag fredag har vi planerat att äta på Toddez igen.. De har en Tex-mex buffé jag vill prova så det får det bli.. Skönt att slippa laga mat ibland.. Men sen i helgen så får det bli lagad mat, grilla på lördag och enkel falukorv på söndag..

Hoppas ni alla sover gott nu.. Jag har några timmar till innan jag får sova och hoppas jag kan sova då, det är så varmt i det rum jag skall sova, men jag skall göra mitt yttersta för att få några timmars god sömn..

Ha en bra fredag alla..

Kram
Mia

3 kommentarer:

japp sa...

Heij Mia.. kul å se att du fått paketet.. hoppas du är nöjd..:-)Ser ju att du redan har sån små gooa figurer.. jag gilllar dom skarpt.

Så härliga dagar de verkar vara för er.. skoj, gå på festival e ju skoj. VI har snart vår årliga PDOL (Piteå Dansar & Ler).. men jag jobbar helgen då, så de lär nog inget bli av de för mej..men de gör inget..tjejerna mina ska iaf gå å se alla de kändisar de ville se.

Hoppas allt är bra annars.. bäst å fika klart här..sen ge dogzen mat..kram på dej. Helén.

Uttan sa...

Så fina dagar Du haft.
Kul när man kan få ha så roligt med en vän och som man kan släppa loss med :)
Tex-mex buffé låter gott!
Just nu sover Min man som också har jobbat i natt och jag tassar om kring för att vara liiiite tyst....
Ha en fin fredag!!
Kram!

Pia sa...

Härliga dagar med go gemenskap är det man gömmer i sitt hjärta för att ta fram när det är som tristast.... och nu har Du ju verkligen något att njuta av.

Ha en härlig helg!
Kramen!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Bloggintresserade