söndag 28 juli 2013

Black is the new white!!

Svart!!! Ja det är färgen som blev på skänken jag har målat.. Och är såååå nöjd.. Ser bara nu när luckorna kom upp att den ena behöver lite färg till, det fixar jag snart..
Några gissade på vitt och det verkar ju vara det vanligaste att man målar sina möbler i, men varför skall man vara vanlig.. Jag gillar visst vitt men jag tycker det är lite tråkigt när både väggar och möbler är vita.. Jag gillar den starka kontrasten svart ger mot den vita väggen.. Nu skall den bara gästspela mot denna väggen för den skall in i vårt blivande matrum sedan, men där kommer det förmodligen bli lika vitt på väggarna..
Idag fick vi ett ryck och körde till IKEA i Älmhult.. Och då blir man så trött som bilden visar här uppe ;)
Vi handlade inte så mycket men lite kom med hem.. Vi var inne i nya IKEA Fynd-butiken som ligger bredvid vanliga IKEA, där fyllde jag upp en påse med tallrikar till sonen som inom en snar framtid kommer att flytta hemifrån.. 6 mattallrikar, 6 djupa tallrikar och 6 assietter för 99:-, bra pris på det.. Så nu kan han äta när han flyttat, bestick köpte jag häromdagen till honom.. Gäller att passa på när man hittar billiga och bra saker..

Tack för fina kommentarer om min header.. Bilderna är tagna på Vårhallarna som ligger strax intill Tobisviks camping i Simrishamn där vi var för ett par veckor sedan..

Nähä.. Då får det bli lite pensling till på ena luckan nu och vattning av torra uteblommor.. Ha en fortsatt fin söndag och glöm inte att klicka er in på bloggen, Butik Lizzo, och var med och tävla om ett Yankee Candle-ljus i ljuvlig doft.. Länk hittar ni på högersidan här på min blogg...


8 kommentarer:

Nina sa...

Haha, ja då gissade jag tvärfel, kan man säga :) Men gud så snyggt det blev med svart!!

Ha det kanoners!
Kram Nina

Anonym sa...

Bra jobbat Mia! Själv roar jag mig med att måla ett altandäck...kommer dock inte så långt då väderprognoserna envisas med att visa regnsskurar o då går det icke att måla altandäck
/ Berit

ETT RÖTT MONOGRAM sa...

Jag trodde på svart, det är häftigt. Jag har mina mörka tavlor på väggarna, så lite svart har jag också. Och nog kan man bli trött av Ikea, jag brukar gå ett varv innan jag bestämmer vad jag ska köpa. Sen ett köpvarv, och så glömmer jag något så det blir tre varv. Sen lockar hängmattan.
Kramar
AnnaMaria

A House With A View sa...

Åååhh det blev bara huuuur fint som helst!!!! Snyggt med svart, bra val - lyckat projekt :)

Kraaaaam aka

LOPPISLIV sa...

Jättefint med svarta möbler, jag gillar också svarta blickfång här och där, kontraster som fångar ögat!! Den där sidan på fb ska jag be maken kolla upp, jag har massor av gamla möbler som ska säljas :-))

Ohhhh så fina bröllopsbilder du tagit på kollegan Ola med fru!

Ha det gott! Kraaaam Paula

jeannette sa...

Eftersom jag är en svart och vit så hoppades jag på svart ;)
Jag försöker ändra mig och inte ha så mycket svart som förr och släpper in lite ek nu. Ha det bäst kramar

Det vita dårhuset sa...

Vilken underbar header Maria :)!

Vitt hus med svarta knutar sa...

Din header är verkligen fin, sååå somrig! Oj vad jag bedrog mig, trodde absolut att skänken skulle bli vit=) Det ser skönt ut där i hängmattan...

Önskar dig en fin avslutning på veckan och en trevlig helg!
Kram,
Regina

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Bloggintresserade