onsdag 10 juli 2013

Trött, tröttare, tröttast = Mia

Jag är konstant trött.. kan ju vara så att jag behöver semester, och det har jag ju snart.. På fredag kl 18.30 klampar jag ut från jobbet för att ha 9 dagars ledigt.. Fast på lördag skall jag jobba några timmar, fast som fotograf.. Jag skall fotografera en fd jobbarkompis bröllop.. Först plåta bröllopsporträtt och sedan skall jag fotografera bröllopet i kyrkan.. Det känns kul, spännande och nervöst.. Mest kul och spännande..
För ett par veckor sedan fotograferade jag detta fina brudpar.. Tyvärr regnade det så det blev inte de bilder vi hade hoppats på.. Jag fick vara snabb för att de inte skulle bli dyngsura..
Den här lille killen hade jag framför linsen förra veckan.. Så söt, men så allvarsam.. Men inte så konstigt, där kom jag som var helt okänd för honom och så hade jag en stor svart sak framför ansiktet som klickade hela tiden.. Men även om han var allvarlig så blev det lite bra bilder..

Nu är jag nedkastad i soffan och kommer att befinna mig där till jag skall byta den mot sängen..
Hade ju iof hellre varit på Malmö Stadion och sett Iron Maiden i kväll.. Tror halva Olofström är där, för en massa folk som skrivit det på sina statusar på fb.. Min son är där bl.a, så lite avis är jag allt.. Men de kanske kommer fler gånger, då skall jag banne mig se dem jag med..

Ha nu en fin kväll och en bra torsdag i morgon..

1 kommentar:

Hem och Lycka sa...

Underbara bilder! Hoppas du snart får lite ledigt! Kram Mia

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Bloggintresserade