lördag 27 juli 2013

Klart trädgårdsfix!

Nu är det klart i den rabatten och jag är supernöjd..
Nu behövs det lite målning av de oerhört fula källarfönstren.. De har ju inte synts innan för buskarna som stod här.. Det får bli ett semesterprojekt att måla dem.. Och huset MÅSTE snart få sig en omgång färg då färgen börjat flagna..
I krukorna finns nu en passionsblomma i varje och två murgrönor..
Jag och min mamma var idag på Hörnsjöns plantskola där jag köpte dem till halva priset.. det är ju liksom i slutet av säsongen så nu reas ju även blommor ut.. Jag ville inte heller köpa ngt dyrt nu då det inte är jättelång tid kvar innan frost och så skall de bytas ut mot stora enbuskar till advent.. Lyktan ni ser är sönder efter en stormvind så den skall med bytas ut när jag hittat något jag vill ha.. 
Denna söta bricka köpte jag med på Hörnsjöns plantskola i Fröken Knopps fina butik där.. Jag håller nu på att måla den fina skänken jag fick och denna bricka skall få hedersplats på den, skall hitta något fint att ställa på den med..
I morgon är jag klar  med skänken och i början av veckan skall ni få se hur den blev och i vilken färg.. Jag är supernöjd, den blir verkligen precis som jag tänkt mig..

Nu skall jag altana lite med datorn, skall redigera lite bilder..
Ha en fortsatt fin kväll..PS.. Glöm inte att vara med i tävlingen på bloggen Butik Lizzo.. Klicka HÄR så kommer ni dit.. Både Lizzo (butiksinnehavaren) och jag skulle bli glada då.. DS..

3 kommentarer:

Nina sa...

Vad fint det blir! Jag önskar att jag var så där pysslig :) Och nu är jag nyfiken på hur målningen blir..

Vilka superhärliga foton högst upp, på havet.. Vart är det? Man vill liksom dit när man ser dom.

Ha en toppenfin dag!
Kram Nina

ETT RÖTT MONOGRAM sa...

Mycket finare och bättre och inte ha buskar längs husväggen, blev jättefint med växterna och lyktan.
Fin bricka också, och underbar header!
Kramar
AnnaMaria

Millas hem sa...

Halloj!

Jag har själv inte varit på många loppisar nu på senare tid, men häromdagen blev det av!=)Jag har blivit lite lat när det gäller att springa runt som en tok på jakt efter de perfekta fynden, även om det också är skoj ibland!=) Vad härligt det låter med tre veckors semester. Ska du hitta på något?

Kram Camilla

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Bloggintresserade