lördag 13 juli 2013

Kontorsaltan!

Klockan är snart midnatt, och jag sitter på altanen med ljus tända och infravärmen på.. Jag sitter här och redigerar bilder från dagens fotografering..
Idag har jag haft en jätterolig fotografering fast nervös för det får inte gå fel, det går inte att göra om.. Men jag tror att de som skall välja bilder får ett antal bilder att välja mellan som är bra..
Vad jag fotograferat?? En ledtråd kommer här..
Ja ni förstår ju nu.. Jag har alltså plåtat ett brudpar och även själva bröllopet.. Jättekul, verkligen..
Även deras söta barn, Emmy och Hugo var med så dem fotograferade jag ju med.. Emmy hade lite myror i brallan eller rättare sagt under klänningen, och ville hellre kasta sten än att fotograferas, jag förstår henne.. Men lyckades få till några bilder på henne och brorsan ändå..
Så detta är alltså Ola och Susanna som idag gift sig i Jämshögs kyrka.. Sussu som bruden kallas har jag jobbat tillsammans med i några år, men inte längre.. Hon var verkligen ute i god tid.. Vid denna tiden förra året fick jag frågan om jag ville fotografera deras bröllop som alltså har varit idag, ett år senare.. Så klart jag sa ja..
Och faktiskt är det ett par som frågade mig för ca 1 månad sedan om jag kan fotografera dem nästa sommar när de gifter sig.. Och jo, jag har tackat ja där med.. Så kul när de vågar ta in mig som fotograf och ge mig det stora förtroendet..
Här har de precis blivit man och hustru.. Och det var säkert precis här som nervositeten släppte för dem.. Min nervositet är ju mest innan, när jag väl har kameran i handen så glömmer jag av det och är fullt koncentrerad på mitt uppdrag, vilket är tur, annars hade säkert inte en enda bild blivit bra..

Hoppas er dag har varit lika bra som min, och att ni skall sova gott i natt och ha en riktigt bra söndag..
Jag skall vara uppe lite till för att redigera några mer av dagens bilder..

4 kommentarer:

Vitt hus med svarta knutar sa...

Jättefina bilder! Kul att veta att du har uppdrag inbokade och så långt i förväg. Vilken härlig kväll det var igår kväll, alldeles ljummet ute länge.

Ha en fin söndag!
Kram,
Regina

Hanna sa...

fina bilder och vilka söta små. vilken klänning den lilla har.
Ha en fin söndag.
kram
Hanna

ETT RÖTT MONOGRAM sa...

Du är jätteduktig, gillar det lite oväntade som ofta finns i dina bilder.
Ha en skön söndag
Kramar
AnnaMaria

Ett Vitare Hem sa...

Ha en riktigt härlig måndag!
Kram/Lena

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Bloggintresserade