torsdag 25 juli 2013

Trädgårdsfix!

För ett par veckor sedan började jag knipsa av grenarna på två stora och fula gamla rhododendronbuskar som stod i en rabatt bredvid yttertrappen, Patrick grävde sedan upp dem.. Häromdagen grävde han bort jord och igår fyllde han på med sten..
Idag var vi iväg och köpte tre betongplattor som nu ligger i "stenrabatten", på dem skall det stå två stora krukor och en lykta.. Krukorna köpte vi med idag och en lykta skall köpas när jag hittar något jag gillar.. En liten Buddafigur fick med bosätta sig i rabatten liksom en rund betongplatta med text..
Nu är det lite växter som skall i krukorna och så en snygg lykta med som tål att stå ute.. Jag är jättenöjd så när det är klart kommer jag bli ännu mer nöjd..

Jag bloggar även åt Butik Lizzo och just nu så finns det en utlottning av ett litet Yankee Candle-ljus (104 g) i doften Pineapple Cilantro.. Doftar ljuvligt..
Butik Lizzos blogg där utlottningen finns hittar du HÄR!

I morgon jobbar jag min näst sista dag men det är en lång dag, 10.5 timmar.. Är ledig i helgen och så jobbar jag på måndag, 7 timmar, och sedan har jag semester i tre härliga veckor.. Det ser jag fram emot..

Ha nu en fantastiskt fortsatt bra vecka..


2 kommentarer:

ETT RÖTT MONOGRAM sa...

Jättefint! Precis vad jag skulle vilja ha, vi har alldeles för många rabatter som nu börjar se ut som små djunglar.
Ha en skön helg Mia
Kramar
AnnaMaria

Källeboda lantliv sa...

Vad fint du gjort det ! Härliga naturfärger , snyggt att sätta till lilla lavendel till det grå ..ett tips !

Hoppas du får en go semester , kan förstå att den är efterlängtad .. Jag har haft tre veckor nu .

Bara njuter av ledighet !

Kram Jeanette

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Bloggintresserade