måndag 8 juli 2013

Det är mycket nu..

Mmmm... Precis som överskriften säger så har det varit och är ganska mycket nu..
Hade ett gäng fotograferingar förra veckan och jag har en del bilder som skall göras vid nu.. Och så jobbar jag ju med denna veckan också..
I lördags var jag på konfirmation.. Både sambons yngsta dotter, som ni ser här i mitten, och min brorsson konfirmerades i Jämshögs kyrka.. Eftersom de konfirmerades samtidigt så delade jag och Patrick på oss när de skulle firas.. Jag åkte hem till min bror dit sedan Patrick och hans döttrar kom senare på kvällen..
I lördags frågade Patrick mig om vi inte skulle gå på konsert ute på Slottsudden i Sölvesborg som igår, söndag.. Det ville ju jag eftersom Eldkvarn som var sista bandet är favoriter till mig.. De är så bra.. Först spelade Caj Karlsson, sedan Calaisa och sist Eldkvarm.. Så himla bra!!! Jag hade så klart kameran med så det blev lite bilder på dem..

Idag jobb, i morgon ledig och sedan tre dagars jobb innan jag har en veckas semester... Hoppas vädret håller i sig, gör inte jättemycket om inte vädret är på topp men så klart härligare med fint väder..

Ha nu en fortsatt bra vecka..


LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Bloggintresserade