måndag 15 juli 2013

Home Alone!!

Ibland är det riktigt skönt att få rå om sig själv och vara hemma helt ensam.. Det är jag nu och har varit sedan igår.. Då for Patrick tillsammans med sina döttrar till Simrishamn för att sova ett par nätter i svärföräldrarnas husvagn, och gå på Kiviksmarknad.. Det gör de vart år.. Han får lite kvalitetstid med sina flickor och jag får kvalitetstid med mig själv.. Ja för just nu blev det med mig själv eftersom mina barn valde annat än att hänga med sin mamma..
Igår kväll var jag iväg och fotograferade min dotters kompisar, Emma och Sandra.. De tog studenten för 1 månad sedan men först nu fick vi ihop en dag och tid som passade både dem och mig.. Bättre sent än aldrig.. Lite problem hade vi då det blåste utav bara den.. Så håret blåste i ansiktet och ögon som tårades, men det blev lite bilder ändå både i trädallé, potatisåker och i rågfält..
Idag hade jag stämt träff med en fd arbetskamrat som oxå är mamma till brukaren jag jobbade med innan.. Vi hade bestämt frukostträff på Kickis Café nere i byn.. I tre timmar satt vi där och pratade om allt mellan himmel och jord.. Åsa, som hon heter, skulle bara veta vilken inspirations- och energikälla hon är.. En starkare kvinna får man leta efter.. För ganska exakt ett år sedan fick hon diagnosen bröstcancer och hon har haft ett jobbigt år, men så stark och så livsälskande.. Du är bäst Åsa!

På tal om den hemska sjukdomen cancer.. Just när jag skriver detta så lyssnar jag på Kristian Gidlunds sommarprat på P1.. Han har obotlig cancer i magen och kommer inte att överleva.. Lyssna på hans gripande berättelse om livet han lever.. Han har också en blogg, I kroppen min, väldigt gripande.. Jag har laddat med papper för jag kommer garanterat att gråta..


2 kommentarer:

Helenas blogg sa...

tittar in av en slump och lämnar ett avtryck=) ska kika vidare på din blogg nu och kanske få lite inspiration, ha en fortsatt trevlig kväll/Helena

Vitt hus med svarta knutar sa...

Vilka fina bilder på de glada studenterna! Jag har också en vän som fick diagnosen bröstcancer för två månader sedan. Jag hoppas att behandlingen kommer att gå bra...

Ha det gott!
Kram,
Regina

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Bloggintresserade