söndag 21 juli 2013

Några timmar kvar!!

I morgon bitti blir det till att vakna till mobilen igen.. Nio dagar har jag varit ledig och det har gått så himla snabbt.. Hoppas nästa åtta dagar går lika snabbt, för om nio dagar är jag ledig igen och skall vara det i tre veckor då.. Jag gillar absolut mitt jobb men ledig behöver man absolut vara ibland, så man kan ladda batterierna för att orka göra ett bra jobb till nästa gång batterierna behöver laddas igen..
Och laddat batterierna har jag verkligen gjort dessa nio dagar..
Jag har bl.a fotograferat lite familjer och barn och så har jag varit på konsert i Karlshamn..
Östersjöfestivalen i Karlshamn avslutades igår men i onsdags startade den upp sedvanligt med en konsert på torget.. Vi hade köpt biljetter dit.. Men så pratade jag med en kompis som hade fått pressackreditering och hon tyckte jag skulle ringa in och höra om inte jag kunde få det.. Sent ute men testade ändå.. De bad mig maila så det gjorde jag och efter en timme fick jag svar att jag var välkommen att hämta pressackreditering.. Så jag befann mig alltså i scendiket de tre första låtarna på var artist och fotograferade dem.. KUL!! Som ni ser på bilderna så spelade först Petra Marklund, sedan Dan Hylander och sist Mustasch.. Hur bra som helst var de alla tre, men Mustasch var bäst i mitt tycke..
Klickar ni på bilden så blir den ngt större..
I fredags körde jag och Patrick mot Skåne.. Vi stannade till i Åhus och åt en bautaglass innan vi fortsatte mot Haväng där vi åt vår medhavda fika.. Sista målet var Tobisviks camping där mina svärföräldrar har sin husvagn 6 månader vart år.. Vi umgicks med dem, åt middag och satt på stranden innan vi gick för att lyssna på ett band som spelade där, Pedalens Pågar var deras namn och två av dem hade spelat med Kal P Dal då han levde och nu spelade de hans låtar..
Vi sov på en madrass i förtältet, höll på att frysa av näsan men annars var det gott att ligga där ute.. Strax efter 5 på morgonen var jag ute och fotograferade soluppgången, skulle ha stigit upp 20 minuter tidigare men lyckades ändå få solen när den precis kommit över horisonten..
Igår strosade vi i Simrishamn innan vi tog bilen och drog oss åter mot Blekinge.. Stannade till vid Brösarps backar och sedan hem..
Härliga semesterdagar med ljuvligt semesterväder, vad mer kan man önska?
Nu 5 jobbardagar innan nästa lite längre ledighet..
Ha det gott alla semesterfirare, eller om ni börjat jobba..

2 kommentarer:

ETT RÖTT MONOGRAM sa...

När man vet att det snart kommer ny ledighet går det lättare, annars brukar söndagen före jobbstart vara lite jobbig. Så häftigt att du fotograferar på festivaler, du är jätteproffsig.
Kramar
AnnaMaria

Källeboda lantliv sa...

Hej Mia ! Hoppas du har det gott i sommarvärmen .. Vilka fina bilder du har tagit på sista tiden .. Läste att en fotograf blivit intresserad av dig .. Det är du värd med ditt fotande .. Hoppas du blir mera populär .. Tråkigt med ditt jobb , ja så är det med kommunens regler .. Mycket slit för liten peng .. Likadant för oss i förskolan .. Suck ! Vi hoppas på bättring ! Sommarkramar till dig ! Jag har tagit lite semester från min blogg just nu .. Ses snart igen ..Jeanette

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Bloggintresserade