onsdag 3 juli 2013

Ledig dag!!

Ja idag har jag en ledig dag, och solen skiner.. Jag skall snart ge mig ut på en promenad.. Känner inte direkt för det men måste skärpa till mig med motionen.. Får slänga in Spotify i öronen och digga mig runt min runda.. Eller kanske lyssna på Maja Ivarssons sommarprat.. Något skall det iaf bli i lurarna..
Lite fotograferande har det blivit även denna vecka.. I måndags fotograferade jag fina Lovisa som ville ha studentbilder, många fina foton blev det på denna vackra tjej.. Hon har precis gått ur ett musikalprogram, så kanske vi får se henne på musikalscenerna framåt i tiden.. Kom då ihåg var ni såg bilder på henne ;)
Igår var jag vid en liten fiskesjö i Harasjömåla och fotograferade dessa ljuvliga barn.. Pojken med härliga myror i brallan och kunde nästan inte sitta still, och satt han still var det svårt att inte göra grimaser.. Men kul var det och även här blev det många fina bilder..

I kväll skall jag fotografera en 6 månaders bebis, de ligger/sitter där man sätter dem men gör ju inte alltid som man vill ändå.. Men lika kul är det så jag ser fram emot en fin kväll till med kameran i min hand och ett mysigt barn framför linsen..

NU ut på den "tråkiga" men sköna promenaden.. Minst 45 minuter har jag tänkt mig att den skall ta..

Ha nu en fin dag och njut av livet.. Regn eller sol spelar ingen roll så länge man har det bra..

3 kommentarer:

Källeboda lantliv sa...

Fina foton ! Duktiga du ! Bara bättre och bättre ! Bra med prommis jag med ska skärpa mig ! Må så gott ! Kram Jeanette

Ankan sa...

Fina foton..
Mysig helg till dej.

Vita-hjärtan sa...

Jättefina foton!
Må så gott

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Bloggintresserade