torsdag 19 maj 2011

Zumba..

Jaha, så var ledigheten slut för denna gången.. Ikväll kl 22.00 går jag på mitt första pass av fyra nu.. På måndag morgon kommer jag gå av trött och eländig men har då en veckas ledighet framför mig eftersom jag tagit semester då jag egentligen skall jobba då Johannes tar studenten, och det vill jag ju inte missa för allt smör i Småland...

För någon dag sedan hade Patrick med sig ett wii-spel hem med en massa spel i och igår kom han hem med ett till som innehöll Zumba.. Det ville jag ju prova.. Så när Patrick gått till jobbet så satte jag igång det lättaste Zumba-passet och det var minsann lite jobbigt.. Efter 20minuter var jag svett.. Och jag insåg att mina höfter nog är stelopererade för jisses vad svårt det var att röra på dem samtidigt som jag skulle ta steg.. Men kul var det så jag skall försöka göra det minst två gånger i veckan, men enbart när jag är ensam hemma ;-)


Annars har min hjärna inte funkat alls idag.. Dagen startade bra men nu i slutet så har den fått spel och tvingat mig att äta choklad.. Ja det var under hot så det var bara att stoppa i sig chokladen och se glad ut ;-)
Det är första gången denna veckan som jag slarvar och klarar jag mig utan slarv nu resten av tiden fram till ca kl 18 på måndag så skall jag vara glad.. SKALL klara att hålla mig inom de dagliga pro-pointsen dessa dagar.. Det är ju marknad i byn fre-sön men jag skall inte äta något där nere så jag hoppas och tror att det skall gå bra..


Båda mina barn är hos pappan sin och Patrick jobbar så just nu sitter jag helt ensam och jag gillar det.. Skönt att ha en stund för sig själv ibland..
Snart skall jag alltså cykla till jobbet där jag skall befinna mig till kl 8.20 i morgon bitti då jag får cykla hem igen, sova en stund innan det är dags att ta cykeln tillbaka till jobbet igen.. Ja lite annat mellan sov och jobb  skall jag nog hinna med.. Blir nog inget Holje Marknad i morgon men på lördag skall jag nog ner en stund..

Ha nu en fin fortsatt kväll och sov gott när det blir dags för det..

16 kommentarer:

Nina sa...

Det där Wii, eller vad det nu heter, verkar som en rolig motion :) Lycka till i fortsättningen med både det och "ingen choklad" Du fixar detta nu! Japp!

Må gott!
Kram Nina!

Maritha sa...

Hade gärna också haft ett Wii men är för snål att köpa.....tänk om det bara blir liggande :-))

Hoppas din jobbhelg går fort och lätt tills ledigheten tar vid!

Kram Maritha

Katta sa...

Va roligt!!> Vad var det för spel?? :D Det måste jag ju testa :D

stor kram till dig vännen!

Fotograf Matilda Bäcker sa...

Sv: Tack Mia :)

Ett Vitare Hem sa...

Ha en riktigt härlig helg!
Kram/Lena

Vår sekelskiftes-dröm sa...

Ha en fin helg!
Kram Anette

Patricia sa...

Ha ha .. ja du det där med Zumba är ju himla kul och nog gäller det att ha välsmorda leder där allt. Men du kommer nog snart in i det .. hi hi.

Jaha, så du drabbades av samma attack som jag i går .. var bara tvungen ta 3 rutor choklad i går kväll .. suck!!! .. ; )

Hoppas natten gick bra, såg att du var trött i morse så jag hoppas du sover gott nu.

Goer helg på dig!
Kram Patricia

minuskalorian sa...

Låter himla bra att kunna stå framför tv:n och Zumba på, helt i sin ensamhet.
Ett Wii, kanske vore någont för mig också:) Men som sagt helt ensam i sådana fall..
Ja, tänka sig att hjärnan ibland får dessa spel och tvingar en att stoppa i sig choklad. Sedan gråter ju samma hjärna över att chokladbitarna slunkit ner. Våra hjärnor är nog allt av en dubbelnatur eller vad säger du?:)
Vad roligt med marknad. Sådana gillar jag..

Ha en bra dag!

Kram Marianne

Annelie L sa...

Jag har en fd.arbetskompis som är helt frälst på Zumba. Hon går på gym i en grupp och hon älskar det verkligen. Jag ahr aldrig provat, men om nån är steloperera i höfterna så är det nog jag...
Vilken himla tur att jag hade lite snällare choklad hemma en vad du hade, min pratade bara lite lätt med mig, inga hot eller något annat jobbigt, så chokladen ligger fridfullt kvar uppe i skåpet. Hoppas verkligen inte att den har varit här och smygläst så den blir hotfull under kvällen, för jag är ensam hemma och böjer mig allt för lätt om det blir hotfull omkring mig....
Ha en fin arbetsnatt/ Kram Annelie

Katta sa...

Jag vet jag hatar fötter!! Men jag menar hade dom tjatat mer och jag inte tagit med dom hade dom säkert bara äcklat sig ännu mer för att jävlas ;) haha :D KRam

Det vita dårhuset sa...

Gud vad häftigt =) Kanske jag ska prova på ;)

Hopaps du får en underbar helg gumman!!!

Kramar Erika

Nyanser av vitt sa...

Vad taskigt att "tvinga" i dig choklad:0) men det gör väl inget vännen. Ha en fin helg och lycka till med zumban
kram Agneta

Källeboda lantliv sa...

en snabb kik in till dig ...önskar dig en bra helg trots jobb,jobb...kram jeanette.kallebodalantliv

mig & alice sa...

Heja Mia!!!

Jag köpte 6 st Zumbaskivor för ca 2 år sedan till tv:n. Jag tror att jag zumbade på ...jaaa, sisådär 5-6 ggr. Det var himla rolig motionsform...och säkerligen väldigt bra. Men jag är allt för lat...;-).

Du är duktig som orkar hålla i med dina points...det skulle jag ALDRIG kunna.

Dessutom Mia...Du vet väl att choklad är världens nyttigaste födoämne? :-).

Önskar dig en toppenhelg min vän.
Kraam
Melinda

Annika N sa...

Det verkar kul med Zumba har kollat lite på det. Har en dvd med afrikansk dans och det är med skitkul och man blir svettig men klarar inte av alla rörelserna. Tyvärr används det inte så ofta..

Ha en mysig helg !!! Kram Annika

Johanna Stålros sa...

Så kul, vi pratade om att testa Zumba på Wii här hemma igår, för jag älskar Zumba pass i " verkligheten" och är nyfiken på hur det är på Wii. / Johanna

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Bloggintresserade