söndag 22 maj 2011

Så var det över för i år..

Byns årliga marknad är nu över för i år och det är ett helt år till nästa gång.. Jag älskar marknader och jag har varit nere en liten runda var dag nu för att kika.. Igår köpte jag ju mig en väska som jag tycker är snygg.. Lagom stor så man får plats med en del men inte för stor heller..Idag har jag sovit dåligt för Johannes var ju så klart inte hemma när jag kom hem från jobbet och hade inte varit på hela natten.. Ringde honom ett par gånger innan jag somnade men inget svar.. Messade hans pappa och bad honom att försöka ringa honom under förmiddagen, vet inte om han gjorde det.. Jag sov från och till till klockan 13 då jag ringde honom igen, då svarade han.. Han hade sovit hos någon kompis.. Att sova hos kompisar är helt okej för mig men det jag blir lite arg över är att han inte talar om att han inte kommer att sova hemma.. Jag blir superorolig och det borde han veta nu.. Jag behöver inte veta vem han sovit hos men jag vill veta om han kommer hem eller inte.. Man vet inte vad som kan hända och helst om han kanske är lite onykter.. Nu är han iaf hemma :-)

Efter jag vaknat promenerade jag ner till marknaden med kameran i högsta hugg.. Larz-Kristerz hade ju snabbt som attan blivit tillfrågade om de ville spela på eftermiddagen då Linda Bengtzing inte VILLE komma trots att hon varit bokad ett tag.. Men L-K kom och de var jäkligt underhållande måste jag säga.. De blev helgens hjältar..


Jag kommer att lägga ut bilder på Photo by Maria på Facebook om man vill kika sen..

Jobbar i natt.. Sista natten på en vecka, jag har tagit semester de två dagar jag skulle jobba nästa vecka eftersom Johannes tar studenten på torsdag.. Allt är färdigplanerat och det mesta är inhandlat så det känns lugnt.. På onsdag skall jag till lokalen där vi skall fira honom för att duka.. Sen på torsdag så har Johannes pappa ordnat catering så matlagning slipper vi.. Tårta har jag beställt av bästa Mona, hon skall göra en tårta som ser ut som en studentmössa.. Vill man kika på hennes verk så kan man kolla på Monas tårtor på Facebook.. Jag skall själv baka en vanlig gräddtårta med bara för säkerhets skull, jag är ju alltid så rädd att det inte skall räcka.. Bättre för mycket än för lite..

Idag har jag bokat lite inför sommaren med.. Vi och våra vänner Katta och Per brukar hitta på något var sommar, förra året var vi på Åland.. Denna sommaren skall vi bo två nätter på Österlen hos Sari som har bloggen och butiken/webbutiken Lilla Provence, ja vi skall alltså bo i hennes "Hus med frukost" som hon nyligen har öppnat.. Skall bli så mysigt och jag längtar dit.. I år får jag ju dessutom semestra med sötaste killen ever, Lille Erik som idag är 7 månader och han skall ju så klart med oss i sommar :-)

Nähä, dags att säga god natt till er, jag skall ju vara vaken hela natten, men sen har jag ledigt i en vecka.. UNDERBART!!
Ha nu en fin start på veckan..

6 kommentarer:

Nina sa...

Härligt, då är du snart ledig :) Hoppas natten har gått bra så här långt, trots dålig sömn. Förstår att du blev arg där.. Men skönt att han mådde bra iaf.

Jag älskar oxå marknader och vi har en stor här i juli som jag hoppas att jag kan strosa runt lite på även fast vi inte har korttids då. Dåligt av Linda, förresten, men Larz-K var ju ett bra byte, tycker jag.

Ha nu (snart) en riktigt skön vecka!
Kram Nina!

Vår sekelskiftes-dröm sa...

Vilken trevlig dag!
Jag tror att publiken fick det roligare med Larz-Kristerz.
Kram Anette

Patricia sa...

Förstår att du blev arg på Johannes, jag har med haft den regeln till mina grabbar, de ska höra av sig så jag vet var de tar vägen, spelar ingen roll vad klockan är. Tack och lov har det funkar för det mesta .. de vet att deras mamma inte är att leka med när hon är arg .. he he. Samma sak om de hamnar någonstans och inte kan ta sig hem, det är bara att ringa så kommer jag oavsett vad klockan är, och det har jag fått göra en gång för något år sen.

Min pappa gjorde likadant mot mig, han kom och hämtade mig oavsett var jag var o vad klockan var och mina kompisar tyckte jag var konstig som ringde efter pappa när vi hade varit på fest men jag fick inte skäll utan de ställde alltid upp vad som än hände, det är en trygghet jag tror lönar sig .. =)

Va skönt att du får lite långledigt nästa vecka, det behöver man ibland. Och va kul med bokningen du gjort för semestern .. låster härligt!

Må så gott!
Kram Patricia

Annika N sa...

Ja dom där ungdomarna fattar inte att man blir orolig när de inte hör av sig :-( skönt att du fick tag på honom till slut. Mysigt med marknader..

Ha en skön vecka & Lycka till !!! Kram Annika

Ingrid sa...

Här i norr är det inga marknader nu, kanske i början av juli sätter de i gång. Det är ju lite festligt och mysigt att strosa där om man är ledig.

~Ingrid

Källeboda lantliv sa...

ja nu är marknaden slut för denna gången ...var bara där en snabb sväng ...jaha! iår har du studenten ..jag kommer ihåg hur det var hos oss i fjor ..part,party i flera dagar ...dom orkar studenterna ...lycka till ! kram jeanette.kallebodalantliv

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Bloggintresserade