lördag 14 maj 2011

Äntligen!!

Ja äntligen funkar det att blogga igen.. Höll på att bli galen där ett tag för att jag inte kom in och kunde blogga eller ännu värre att jag inte kunde läsa eller kommentera era bloggar.. Men nu funkar det igen så jag skall läsa lite av era bloggar sedan..

Skall börja med att visa vinsten jag vann för ett tag sedan hos Maud med bloggen Himla lantligt.. Jag vann ett av hennes fint gjorda kort.. Jag fick ett i A4 format så nu måste jag finna en passande ram till den.. Så fin.. Tack Maud!!


Igår hade jag besök av en rätt nyfunnen vän, Mona, och hon kom körandes till mig i denna fina gamla bil.. Sådana veteranbilar gillar jag.. Jag är inte så förtjust i stora amerikanare men i sådana här bilar är jag mer förtjust.. Och detta är inte den enda gamla bil de har..


På kvällen igår var jag och Patrick på konsert.. Patricks äldsta dotter går musikklass, i åttan, och de har praokonserter just nu.. Istället för att ha andra praoplatser som typ i en affär så åker de runt på turné i skolorna runt omkring här i Olofström och så en konsert för allmänheten.. De var så duktiga och det lät kanon.. Skall bli kul att se dem nästa år då de har hunnit utvecklats ett år till.. Då brukar nian ha en musikal, får se om de har det även nästa år..


Ikväll (ja igårkväll blev det ju nu) så var jag och Patrick inbjudna till Mona och hennes familj på grillat.. Där fanns en annan vän, Nina, som jag träffade för första gången i höstas men har haft lite kontakt med via datorn ett bra tag.. Vi träffade på varandra för något år sedan på MåBra's sida Lättviktarna och sedan kom fb in i våra liv och vi blev vänner där.. Nina och Mona har känt varandra länge och nu var Nina nere för att deltaga i Monas dotters konfirmation som är imorgon (idag).. Nina visste inte att vi skulle dyka upp så lite förvånad blev hon allt.. Vi hade supertrevligt.. Nina känner en del av er till, hon har den fina bloggen Livet i stort & smått..

(Nina & Mona)

I morgon (idag då) så blir det lite kalas för den nyblivna trettonåringen vi har där hemma.. Patricks yngsta dotter, Johanna, fyllde år i onsdags så nu skall det bli ett litet kalas.. Jag har bakat dumlekakor, bullar och tårtbotten.. Det skall bli jordgubbstårta i morron.. Smarrigt värre!!

Jag jobbar hela helgen så jag vet vad jag skall göra.. Men det är okej även om jag så klart hade velat vara ledig.. Det är två helger på raken nu som gäller men sen skall jag ha en veckas semester efter nästa helg, då det blir studentfirande hos oss då min son, Johannes, går ut gymnasiet och det tuffa livet startar... Det är då en del av skyddsnätet får hål och det är dags att ordna sitt eget liv med att söka jobb osv.. Jag är ju lite orolig av mig när det gäller barnen hur det skall gå och så, men jag hoppas så klart på det bästa..

Ha nu en fin natt och en härlig lördag..

6 kommentarer:

Maritha sa...

Kan tro att Nina blev glad att få träffa dig hos Mona!
Vad synd att du jobbar när det ska vara kalas men så är det för oss skiftarbetare.

Hoppas din helg blir fin ändå!

Kram Maritha

Ett Vitare Hem sa...

Ha en underbar lördag!
Kram/Lena

Måddan - Himla lantligt sa...

Hej Maria! Så kul att du tyckte om bilden. Du är en mycket "värdig" vinnare tycker jag. Fantastiskt duktig är du.....

Fattar inte hur du hinner allt. Följer dig ju på FB också och har förmånen att få titta på dina fantastiska kort....

Dina foton är ljuvliga....

Ha nu en skön helg och kom ihåg att vila lite också :o)

Kram

måddan

Katta sa...

Men va härligt!!!! :)

Jag tycker absolut att du ska testa, det tar typ 5 minuter att fixa! :) KRaaam!

Källeboda lantliv sa...

ah ! energiska du ...vad du hinner med ...jag har bara latat mig idag ...okej då ..putsat några fönster ..så tradigt ..har varit hemma själv mannen kommer först ikväll ...ha en bra jobba kväll ..kram på dig .jeanette.kallebodalantliv

Vita Falkens Lantliv sa...

Det låter som du har haft det väldigt trevligt:)

Kul att du vill vara med i min utlottning!

Kram Susanne

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Bloggintresserade