tisdag 31 maj 2011

Linnen till förbannelse...

Hur många linnen kan man ha när man inte ens trivs i att gå i linnen??? Jag skulle ha någon kortärmad tröja idag och dök ner i byrålådan, det fanns en gul och en turkos och 18 linnen... 18 Stycken!!! Vart kommer alla de ifrån undrar ju jag?? Jag har gärna linnen under en blus/skjorta eller huvtröja men jag går sällan i linne annars, trivs som sagt inte i det.. Det blev den gula toppen idag när jag for iväg för att plåta en kompis son som tagit studenten..
Men så svårt det var idag att få till de där bra bilderna.. Sol är bra men svårt att få till det med skuggorna som blir i ansiktet.. Jag hade en reflexskärm med men den speglade sig i Charlies glasögon så det blev ju inte så bra, eller så hade Pia fått stå i luften vid ett stup för att det skulle bli bra.. Men jag hoppas att det blev någon bild som går att använda..


Ikväll har jag och Amanda promenerat en kort runda och när vi gick förbi sjön så såg vi att Kanadagässen fått ungar, så gudomligt söta.. Så när jag kom hem for jag iväg med kameran och plåtade de små liven.. Men jag vågade inte går för nära.. Modern och fadern var så klart rädda om sina barn..


Och så en bild från ett av studentuppdragen jag hade förra veckan.. Min jobbarkompis lillebror, Andreas, som var modell för dagen..

Nu till jobbet för mig..

Ha en fortsatt fin kväll och en bra onsdag..

4 kommentarer:

Vitt hus med svarta knutar sa...

Vilka fina dunbollar du lyckats fånga på bild=) Inte långt hemifrån har vi en fågelsjö och där håller mängder med Canadagäss till. Nu har de fått massor av goa dunbollar som rultar omkring på gärdena.

Vad härligt det är med alla skolavslutningar och studentfirande nu, det känns väldigt speciellt.

Ha en fin dag imorgon!
Kram,
Regina

Pierre sa...

Har också massa linnen som ligger och skräpar sen en tid när jag var stolt över armmusklerna :) Solljus mitt på dagen är en utmaning att fota i, men det blev ju fint! Har själv en bal i veckan och blir det fint väder trycker jag in dem under ett träd :)

Ha så bra på jobbet nu!

minuskalorian sa...

Och här har du en som skulle behöva en massa linnen. De jag har i garderoben börjar vara för stora. Så jag får nog köpa mig några nya i sommar:)
Vilka fina bilder du tar. Jag gillar verkligen bilden med Canadagässen.
Det blir perfekt att ha en proffsfotograf med på Gävelträffen. Man kanske kan få köpa några bilder av dig sedan..

Ha det så gott och trevlig helg!
Kram Marianne

Annelie L sa...

Linnen tar inte så mycket plats, de brukar vara förhållandevis billiga och slinker lätt med när man handlar, fast det är klart, tycker man inte om att använda linnen kanske det är dax att ta ett litet snack med sig själv nästa gång ett linne är påväg att följa med hem.....
Ha en fin dag och hoppas fotografierna blev bra trots jobbig sol.
Kram

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Bloggintresserade